GÜRKENT HOTEL

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya GÜRKENT HOTEL Yorumlar - 0

Alaeddin Turkmen

Alaeddin Turkmen

Suit odadaki televizyon konseptine bayıldım. 360 derece donen bir televizyon var.

2024:01:19 21:13:01
Eva Richie

Eva Richie

📌 Gayet güzel, kaliteli hizmet.📌 Disiplinli ve profesyonel çalışanlar.📌 Mükemmel konum.📌 Odalar tam olması gerektiği gibi, sessiz ve temiz.📌 Oda servisi iyi. Hamburgerleri güzel.📌 Lobby kattaki Afrika papağanı Kuki çok tatlı, giderseniz onu da sevin biraz. Çok yalnız. 🦜❤️📌 Oteli kesinlikle tavsiye ederim.

2023:08:18 06:02:27
fatih adalı

fatih adalı

Odalarda su ısıtıcı olmaması ,Wifi iyi çekmiyor ve problemlitvde biraz küçük ve karanlık gösteriyoronun dışında gayet iyi makul kalinabilecek güzel bir otel

2023:08:17 15:57:29
Ahmet Fatih Alpay

Ahmet Fatih Alpay

Fiyat/Performans oteli ve hatta aşıyor. Defalarca kaldım, Ankara’da merkezde. Hizmet verenler nazik ve ihtiyaçlarınıza karşılık veriyorlar.

2023:09:27 16:29:13
furkan karaköse

furkan karaköse

Otelin konumu merkezi ve otopark problemi yoktur. Kalitesine baktığımızda diğer otellere göre fiyatları makul seviyede. Hizmet kalitesi ve müşteri menuniyetine önem veriyorlar

2023:08:28 12:48:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı