Ankuva Hotel

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 35 Yorum Ekle

Ankara Çankaya Ankuva Hotel Yorumlar - 0

Ali Talib Erol

Ali Talib Erol

1 gece konaklama yaptık.Konum genel olarak iyi. Otopark kısıtlı ama vale var. Girişte otel lobisi cok karanlıktı ışıklar yanmiyordu ve lobideki beyler sanki yanlış bir yere gelmişiz gibi uzun uzun bize baktılar. Biraz daha Güler yüzlü bir karşılama olabilirdi. Odalar geniş banyo ve imkanlar güzel. Kaldığımız odada yoğun bir sigara kokusu vardı bizi rahatsız etti. Minibarda olan maden suyu ve içme sularının ucretsiz olmasından memnun kaldık. Çoğu otelde su bile ucretlidir. Kahvaltı orta duzeyliydi. Çeşit vardı. Sıcakları guzeldi. Kahvaltı bitene kadar sürekli yenilendi. Son olarak tek sıkıntı asansör. Bir asansör olduğu için inme ve çıkmada cok bekliyoruz. 5. Kata çıkana kadar 2 3 4 te sürekli bastikları için duruyoruz. Tek eksik yanı bu bence. Asansör.

2023:11:06 08:09:09
Göksel Güngör

Göksel Güngör

2 gece kaldık. Otopark konusu cok rahat vale yardimci oluyor, odalar ve banyo gayet temiz, kahvalti cesitli ve lezzetli. Sadece gece saat 1 -2 arasi şuursuz Cankaya belediyesinin temizleme araclari otelin onundeki Necati bey caddesini gurultulu bir sekilde temizliyorlar, bundan dolayi hassas uykusu olanlar rahatsiz olabilir. Arka tarafa bakan oda tercih edilmeli bu durumda. Odalarda seccade ve kible yon oku da var. Aile oteli, abuk sabuk ciftlere rastlamazsiniz.

2023:10:27 06:10:12
Hayati Yapmis

Hayati Yapmis

Üç yıldızı geçecek neden bulamıyorum doğrusu. Konum güzel, kahvaltı çeşitli ve özenle hazırlanmış. Ancak oda ısısı ayarlanmıyor dolayısıyla çık sıcak. Pencere açılmasını zorunlu kılıyor ve dolayısıyla sesli oluyor. Yalıtım sorunlu, üst kattaki tv ve telefon sesi olduğu gibi duyulmakta. İlk girdiğim oda da yoğun bi kanalizasyon kokusu hakimdi. Ama değişim sorunsuz oldu.

2023:12:16 18:46:44
muhammet Karaca

muhammet Karaca

Merhaba ben iş sebebi ile Ankuva otelde kalıyorum yıllardır kaldığım bir otel hizmetinden çok memnun kaldım çalışanların hepsinin güler yüzlü olması pozitif enerji veriyor fiyat olarak otele göre konumuna göre çok uygun herşey için teşekkür ediyorum.

2023:12:17 06:57:19
PEKDİRİ MUSİC

PEKDİRİ MUSİC

Tercihim konusunda çok memnun oldum. Kahvaltı’ları mükemmel. Her çeşit mevcut. Odaları gayet temiz ve rahat. Sürekli konaklama yapıyorum ve herkese gönül rahatlığıyla gelmelerini istiyorum ☺️

2023:12:17 07:37:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı