Nenehatun59 butik otel

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Nenehatun59 butik otel Yorumlar - 0

eylül uzun

eylül uzun

Sık sık kaldığımız yerdi seviyorduk ancak son gittiğimizde odada bir sürü böcek gördük. Çok rahatsız ediciydi. Ve son zamanlarda hijyene önem vermiyorlar.

2024:01:21 13:22:21
Ayşegül Ö

Ayşegül Ö

bir haftasonu için ankaraya geldiğimizde konakladığımız otel. ankarada vaktimiz kısıtlı olduğu için daha çok dışarda vakit geçirdik odaya yalnızca uyumak için gittik, kahvaltıyı bile dememe fırsatımız olmadı. odalar temiz sayılabilir (yatak başlığımızın üzerindeki duvarda yer alan parmak izlerini saymazsak) çalışanlar oldukça kibar, güleryüzlü ve yardımseverdi.fakat anlamadığım şey daha sonra kartımdan 60tl gibi bir ücret daha çekilmiş ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok (minibar ücretimizi çıkış sırasında ödemiştik) . onun dışında konum bayağı iyi, yürüyerek merkezi yerlere gidebilirsiniz, zaten hemen yanında taksi durağı da var.

2023:11:18 07:50:39
Nihat Turk

Nihat Turk

Konakladığıma bin pişman oldum. Fiyatta ilk başta 1200 dendi, bir gün sonra konaklamaya geldiğimde Bahri isimli çalışan 2800 fahiş fiyat verdi üslup ve davranışı çok kabaydı asla yardımcı olmadı. Birde hava bile alamadığımız bir odaya yönlendirdi.Odada her yer kırık döküktü. Mecburen gece yarısı çıkmak zorunda kaldık. Bizi rezil ettiler. Önünden geçmeyin!

2024:01:02 17:41:39
Şengül Çakmak

Şengül Çakmak

Sürekli fiyat değişikliği talebi iletildi.Resepsiyondaki beyaz saçlı beyefendi ev pazarlar gibi sürekli fiyatta çelişti.Üzücü Bir Deneyim oldu bu şekilde davranılması.Faturamı kesemediler.Bir işletme havası yok genel müdürleri ilgisiz. Bir daha asla! Tavsiye etmem.

2023:12:22 11:09:22
Seyit Mehmet Çolak

Seyit Mehmet Çolak

Bulunduğu konuma göre fiyatı gayet makul ve çok mütevazi bir işletme. Kendimi evimde gibi hissettiğim, düzenli olarak kaldığım bir yer. . Odalarda vakit geçirmesi eğlenceli, kendine ait mutfakları olan odaları ve nefis balkonları var. İşlerini tutkuyla yapıyorlar. Kahvaltısı süper. Bir sorununuz varsa direkt yardımcı oluyorlar. Tunalı ve bestekara yakın. Aileniz ile kalabileceğiniz güvenli bir yer.

2023:11:19 22:35:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı