CK FARABİ HOTEL

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya CK FARABİ HOTEL Yorumlar - 0

İsmail Yüce

İsmail Yüce

Çankaya'nın merkezinde 4yıldızlı otel olmasına rağmen 5 yıldızlı otel anlayışında bir hizmet sunuyorlar. Kahvaltıları efsane. Açık büfe olmasına rağmen çok kaliteli. Filtre kahve, Detoks sularından tutunda bir çok meyve suyu çeşitleri var🥳. Kahvaltı benim olmazım;))) Odaları geniş ve kullanışlı. Odalar ve lobi çok temiz ve hizmet kalitesi çok yüksek. Güler yüzlü personeli her daim size yardımcı oluyorlar...Ayrıca otelin altında açılan Starbucks cafe mükemmel olmuş. Odalara bile servis imkanı var. 5 yıldızı benden hak etti...

2023:12:21 07:15:50
AloKule Airways

AloKule Airways

Nezih bir semtte bulunan hoş bir otel. Civarda park yeri bulmak büyük bir problem ancak otelin arkasında kendine ait otoparkı var. Odalar rahat ve temiz. Tek eksiklik odalarda çöp kovası yok, elinizdeki çöpü atmak için WC'ye gitmeniz gerekiyor. Ankara'yı tekrar ziyaret edişimde kesinlikle tercih ederim.

2023:12:23 05:59:29
Didem Baran

Didem Baran

Hayatimdaki en kotu check out tecrubesini yasadim. Check out saati 12.00 oldugu ve kapinin tokmaginda RAHATSIZ ETME yazisi asili oldugu halde, ben online toplantidayken saat 11.00'den itibaren kapimi calmaya baslayan bir gorevli oldu. Kendisine 11.50 gibi cikacagimi, toplantida oldugumu ve rahatsiz edilmek istemedigimi soyledim. 'Beni asagidan gonderdiler (resepsiyonu kast ediyor) dedi. Sebebini sordugumda 'Misafirimiz odada mi diye kontrol etmek icin??' dedi. Buna neden ihtiyac duyduklarini anlayamadim. Ve toplantida oldugumu soyledigim halde saat 11.30'da ayni kisi bir daha geldi ve kapiyi acana kadar caldi. Ben toplantimi tekrar durdurmak zorunda kalarak kapiyi actim ve 11.50'de cikacagimi soyledigim halde neden yarim saat sonra geldigini sordum. Yine 'asagidan gonderdiler' dedi. Odadan cikmam icin 11.00'den beri yapilan baski sonucu cok rahatsiz oldum ve toplanti yaptigim kisilere cok mahcup olarak erken bitirip odadan cikmak zorunda hissettim kendimi.Resepsiyona check out saati 12.00'yken neden 11.00'den beri cikmam icin birinin gonderildigini sordugumda 'Kendilerinin gondermedigini, kat gorevlisinin 2 gun once ise basladigini ve isleyisi bilmiyor olabilecegini' soylediler. Ise baslamadan once bilgilendirmek ve oryantasyon onlarin sorumlulugu oldugu icin tatmin edici bir aciklama olarak gormedim. Cok rahatsiz oldugum icin huzurlu bir check out yapmak istiyorsaniz bu oteli kesinlikle tavsiye etmiyorum.

2023:11:02 12:43:44
tilbe akyer

tilbe akyer

Geçen hafta rezervasyon yaptırmak için aradığımda bir hanımefendi açtı ve kendisiyle ciddi anlamda telefonda münakaşaya döndü konuşmalarımız. Hep tercih ettiğimiz otel olmasına rağmen kendisi hem fazla para almaya çalıştı hem de bildiğimiz suit odaların fiyatının 10 günde değiştiğini iddia etti.Odaya geldiğimizde de suit diye verdiği oda tam bir fiyaskoydu. Açıkcası böyle konumda ve bu kadar bilindik bir otelde bu tarz insanların kesinlikle uyarılması gerektiğini hatta misafirlere olan bu tavır ve üslubun bu şekilde olduğu bir yeri de artık tercih etmeyeceğimizi bilmenizi isterim.Sevgiler.

2023:11:23 13:20:19
Munire Erceylan

Munire Erceylan

İki çocuğum eşim ile birlikte bir artı bir odada kaldım. Otelin hem temizliğinden hem personelin ilgisinden hem konforundan çok memnun kaldım. Özellikle çalışanlardan Hasan Bey bizimle öyle candan ilgilendi ki çocuklarım kendisine dönüşte bir akrabaya veda eder gibi sarılıp vedalaştılar. Kat sorumlumuz Sebahat Hanım bizimle ayrıca ilgilendi. Çok teşekkür ederim kendisine. Kahvaltı açık büfe. Seçenek çok. Konumu çok merkezi. Her yere ulaşımı kolay. Ankaraya tatil amaçlı gelirseniz tecrübe edebilirsiniz. Teşekkürler Ck Farabi. Bir sonraki tatilimizde görüşmek dileğiyle.

2023:11:18 14:59:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı