Başkent Konukevi

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Başkent Konukevi Yorumlar - 0

Sena Kalın

Sena Kalın

Kısa bir tatil yapmak için Başkent Konukevi'nde konakladım. Her şey çok düzgün ve gerçekten düzenli, hoşgörülü ve ilgili bir çalışan kadrosuna sahipti. Rezervasyon almak için aradığımda bile resepsiyondaki çalışanın ilgisi ve güzel diksoyonuyla bu otelin çok nezih bir yer olduğunu anladım. Odalar gayet güzel, gönül rahatlığı ile vakit geçirebilirsiniz. Gördüğüm hizmet gerçekten çok iyiydi. Bunların yanında restorant harika dizayn edilmiş ve çalışanlar çok güler yüzlü ve işlerini iyi yapıyorlardı. Çünkü yemekler harikaydı. Konum olarak her yere rahatlıkla ulaşılabilecek bir yerde. Bu da benim için çok iyi bir avantaj olmuştu. Kesinlikle bir kere daha Ankara'ya yolum düşerse tekrar düşünmeden konaklamak isteyeceğim yer burası olacak.

2024:01:25 08:17:45
Merve Gönüllü

Merve Gönüllü

3 günlüğüne arkadaşlarımla konakladık. Gerek oda fiyatları gerek her yere yürüme mesafesi olduğundan yol ücreti olmaması konusunda ekonomik olarak çok rahat ettik. Otelin güzel bir de restaurantı var. Menü hem çok seçenekli hem çok uygun fiyatlı hem de çok lezzetli. 3 gün boyunca küçük atıştırmalar dışında hep otelin restaurantında kahvaltı ve akşam yemeği yedik. Biz çok memnun kaldık. Tüm çalışanlara ilgilerinden ve nezaketlerinden dolayı teşekkür ederiz.

2024:01:25 08:58:27
Nisanur MUGAYITOĞLU

Nisanur MUGAYITOĞLU

2 günlük bir konaklama gerçekleştirdik. Çalışanlar çok ilgili düzgün, yardımcı olmaya çalışıyorlar her konuda. Hatta çıkış yaptıktan sonra odada kulaklığımızı unutmuşuz haber verdiler. Odalar biraz minik, banyosu temizdi ama sanki gider kokuyordu, kendimiz oda parfümü kullandık, odada buzdolabı olmaması kötü biraz. Odalar temizdi soğuk bir kış olmasına rağmen kalorifer çok iyi yanıyordu ısıtma çok iyiydi çok sıcaktı. Kapılar ve duvarlar baya ince diğer sesler duyuluyor o biraz rahatsız edici. Genel olarak beğendim fiyat performanstı gecelik kişi başı 600 tl ödedik.

2023:12:17 14:19:18
derya kuflu

derya kuflu

Çok Temiz bir otel, konum olarak çok iyi . Biz 3 kişilik odada 1400 TL sadece konaklama yaptık . Kahvaltı için ayrı ücret talep edildi . Aslında verilen kahvaltı tabağı da konaklama fiyatına dahil edilebilirdi . çünkü tabakta ( peynir , zeytin , yumurta , salatalık ,domates , bal)tabiki bazı eksikleri var ( mini buzdolabı , kahvaltı, lobi küçük…)asansör yok ama bu sorun olmuyor merdivenler yorucu değil . bu eksikleri tamamlamak onları fiyat olarak etkiler mi bence hayır .Mini bir buz dolabı konulabilir . Biz konakladığımızda klima soğuk üflediği söylendi ama ihtiyaç dahilinde kaloriferi yakabileceklerini bildirdiler ve isteğimiz dahilinde hemen ilgilenip kaloriferi yaktılar .Kalınabilecek bir otel kesinlikle tavsiye ederiz .

2023:11:03 16:44:45
Feyza Edebiyat

Feyza Edebiyat

Biz de bir başvuru için Ankara'ya geldiğimizde, kalmak için yer ararken internette karşılaştık. Yorumlarda iyi yorumlar da vardı kötü yorumlarda. Öncelikle çalışanların hepsi (karşılama, temizlik çalışanları, yandaki cafedeki çalışanlar) hepsi çok güleryüzlü. Odalar, yataklar, çarşaflar, banyo tertemiz. Herkes buzdolabı yok demiş çok da gerek yok çünkü aşağıdan istediğiniz içeceği zaten alıp yukarı çıkabiliyorsunuz. Biz sularımızı alıp çıktık misal. Yandaki kendilerine ait cafede de çay vs. içecek içebilir, yemek yiyebilirsiniz. Hatta orda çok tatlı bir hanım çalışan var, "Biz demli içiyoruz ama daha açık içerseniz değiştirebilirim." diye nezakette bulundu. Ana caddeden hafif yan yola girince bir konumda olduğundan çok araç gürültüsü de yok gayet iyi uyuyabiliyorsunuz. Taksiler bilmiyor demişler, iki kez taksi ile geldik konukevine işimiz bitince, gayet de Başkent Konukevi deyince biliyorlar. Ki zaten WhatsApp üzerinden siz gelmeden size adresi ve konum bilgisini de attıkları için taksiciye bunu göstermeniz de yetiyor. Anıtkabire çok çok yakın istediğiniz vakitte gidip ziyaret edebiliyorsunuz. Orda yemek yemek istemezsiniz zaten üst sokağında sola doğru gittiğinizde pek çok mekan var yemek yiyecek hatta pastane vs de var. Biz çok memnun kaldık, bence diğer mekanlara ve fiyatlara da bakın; göreceksiniz ki daha ucuz ya da aynı fiyatta olan pek çok yer zerre güven vermiyor. 3 gün boyunca eşyamız odalarımızda kaldı ne bir şeyimiz kayboldu ne de bir huzursuzluk yaşandı. Yine yolum düşse yine tercih edeceğim bir yer.

2023:10:05 18:24:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı