ART/WINNER PLAZA

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Ankara Yenimahalle ART/WINNER PLAZA Yorumlar - 0

Bumin KAĞAN

Bumin KAĞAN

vaadedilen hizmeti karşılıyor. vaat edilen ney? oda temizlik ısıtma dolap tv duş wifi. E nevresimleri temiz, oda banyo havlular temiz. içersi gayet sıcak. konaklayanlar da önemli, ben sanki tek biz varmışız gibi hissettim, şansınıza medeniyetsiz komşular çıkarsa bişey diyemem.tek olumsuz deneyim dolapta ıslak bir havlu kalmıştı. dolabı kullanmadığım için personele söylesem alırdı ama söylemedim. gene de dikkatten kaçmaması gerekir.

2023:12:24 07:38:56
Özkan TEKİN

Özkan TEKİN

Boş bir oda gibi. Temiz mi işte. Kahvaltı yok, sadece konaklama var. Odalarda halı paspas vs yok, yanınızda mutlaka terlik olmalı, bu sebeple otel değilde pansiyon havasında. Yatak rahat, banyoda kıllar vardı. Pansiyon niyetiyle kullanılabilir. Konumu çok iyi, otopark sıkıntısı yok.

2023:11:08 18:18:43
Ekrem Oğuzyiğit

Ekrem Oğuzyiğit

Herşey mükemmel çok nadir memnun olanlardan birisi olarak cidden fiyatına göre hakkını veren bir işletme tavsiye ederim özellikle Tayfun abime çok teşekkür ederim ilgi ve alakasından dolayı.

2024:01:22 19:17:22
Muhammet Kocak

Muhammet Kocak

Personeli tecrübeli nazik kibar karşılama mükemmel odalar ve iç mekan hijyen düzenli güzel misafir perdelik memnuniyet 100/100 tavsiye ederim sizde aynı mutlu huzurlu misafir edileceksinizdir tavsiye ederim

2023:12:12 21:46:40
Sevilay Aktürk

Sevilay Aktürk

Çok temiz gerçekten güvenilir bir yer. Konumu da harika, hizmet de aynı şekil. Odalar konforlu. Öneririm

2023:12:13 09:21:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Yenimahalle 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı