Ankara Kira,Tahliye Avukatı | Avukat Haydar Yurdakul- Ankara Ceza Avukatı-Ankara Tapu Avukatı-Ankara Ağır Ceza Avukatı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Ankara Kira,Tahliye Avukatı | Avukat Haydar Yurdakul- Ankara Ceza Avukatı-Ankara Tapu Avukatı-Ankara Ağır Ceza Avukatı

Avukat Haydar Yurdakul, Ankara'da hizmet veren bir avukattır. Özellikle kira, tahliye, ceza, tapu ve ağır ceza davalarında uzmanlaşmıştır.

Tarihçe

Avukat Haydar Yurdakul, yıllardır Ankara'da hukuk alanında hizmet vermektedir. Tecrübeli ve uzman bir ekip tarafından yönetilen bir hukuk bürosudur.

Fiyat Politikası

Avukat Haydar Yurdakul, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak adil ve rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Hizmet kalitesinden ödün vermeden, müşterilerine uygun fiyatlarla hukuki destek sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kira, tahliye, ceza, tapu ve ağır ceza davalarında uzmanlaşmış bir avukatlık bürosu
  • Tecrübeli ve uzman bir ekip tarafından yönetilmektedir
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Avukat Haydar Yurdakul'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzmanlık alanlarında sağladığı hizmet kalitesi, adil fiyat politikası ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı ile güvenilir bir hukuk destek sağlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Ankara Kira,Tahliye Avukatı | Avukat Haydar Yurdakul- Ankara Ceza Avukatı-Ankara Tapu Avukatı-Ankara Ağır Ceza Avukatı Yorumlar - 1

user132033

Avukat Haydar Yurdakul ile çalıştım ve kendisinden çok memnun kaldım. Ankara'da kira, tahliye, tapu ve ağır ceza konularında oldukça deneyimli bir avukat. İşini titizlikle yapan, müvekkilini her zaman en iyi şekilde savunan bir avukat. Kendisine danıştığım konularda her zaman doğru ve hızlı çözümler üretti. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

5 Nisan 2024
Gürkan Aslan

Gürkan Aslan

Kendisi bu işin uzmanı olduğunu görüştüğümüzde anlayacaksınız .Bize verdiği bilgiler işimizi çözmemizde bize çok yardımcı oldu.Kendisinin samimiyeti ve iyi niyeti için teşekkür ediyorumBaşarıları daim olsun ….

2023:08:16 10:38:33
mfm

mfm

Kira hukuku konusuna oldukça hakim bir avukat. Dava açmadan önce önemli yerlere dikkat çekerek ani karar vermemizi önledi. Teşekkürlerimi sunuyorum.

2023:07:26 17:39:29
Berk Bibic

Berk Bibic

Bilgi ve birikimiyle gerçekten bize çok yardımı oldu kendisine çok teşekkür ediyorum. Hiç tereddüt etmeyin ve kendisine sonsuz güvenin.

2023:09:06 16:55:22
Batuhan erkoç

Batuhan erkoç

Haydar Bey ile miras davası konusunda çalıştık. Kendisi son derece titiz ve özverili çalışan bir avukat. Miras davamız konusunda aklımızdaki tüm sorulara cevap bulabildik. Kesinlikle tavsiye ederim.

2022:12:21 18:30:01
Yildiz Solmaz

Yildiz Solmaz

Çalıştığım kurumdan tazminatlarım verilmeden çıkarıldım. Bu konuda Haydar Bey ile çalıştık. Gerçekten çok yardımcı oldu. Tazminatlarımı son kuruşuna kadar aldım. Kendisine ilgisi ve alakası için çok teşekkür ederim. İş hukuku alanında gönül rahatlığı ile kendisini tercih edebilirsiniz.

2022:03:15 08:32:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 11:00–15:00
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı