Kayı Hukuk – Tazminat Avukatı Ankara

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Kayı Hukuk - Tazminat Avukatı Ankara

Kayı Hukuk, Ankara şehrinde tazminat davaları konusunda uzmanlaşmış bir avukatlık bürosudur. Müvekkillerine adaletin sağlanması ve haklarının korunması konusunda profesyonel hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Kayı Hukuk, 2005 yılında kurulmuş olup, kurulduğu günden bu yana birçok başarılı tazminat davasına imza atmıştır. Deneyimli avukat kadrosu ve başarılı dava sonuçlarıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Kayı Hukuk, müvekkillerine adil ve şeffaf bir fiyat politikası sunmaktadır. Her durum için ayrı fiyatlandırma yapılmakta olup, müşteri memnuniyeti her zaman ön planda tutulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman avukat kadrosu
  • Başarılı dava sonuçları
  • Adil fiyat politikası
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
Kayı Hukuk, müvekkillerine en iyi hukuki destek ve danışmanlık hizmetini sunarak, adaletin sağlanmasına katkıda bulunmaktadır. Profesyonel yaklaşımı ve başarılı dava sonuçlarıyla tercih edilen bir avukatlık bürosudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Kayı Hukuk – Tazminat Avukatı Ankara Yorumlar - 1

user131995

Ankara Kayı Hukuk bünyesindeki Tazminat Avukatı Ankara Avukat ile çalıştım ve oldukça memnun kaldım. İlgili, tecrübeli ve başarılı bir avukat. Sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdu ve beni süreç boyunca bilgilendirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

5 Nisan 2024
selenay aktürk

selenay aktürk

Kesinlikle işi düşen herkese önereceğim tek hukuk bürosu. Tamamen iş bitiriciler ve güvenilirler, çok memnun kaldım. Çalışanları çok kibar ve saygılı insanlar, içerideki herkes güler yüzlü ve amaca odaklı çalışıyorlar. Bana çok yardımları dokundu, ihtiyacı olan herkesin buradan faydalanmasını tavsiye ederim.

2022:11:15 12:52:49
Ozgun Yalin

Ozgun Yalin

Çok memnun kaldığım bir hukuk bürosuGerek çalışanların güleryüzü ve sunduğu sınırsız hizmetGerekse çalışmış olduğum avukatlarımın son derece dinamik özverili ve profesyonel çalışma sistemleri bana çok güven ve huzur verdi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2022:10:11 12:25:01
Ceren Aktürk

Ceren Aktürk

Güler yüzlü oluşlarıyla beraber çok ilgililer, kimseyi mağdur etmeden olabildiğince kolaylıkla işinizi hallediyorlar. İyi ki Kayı Hukuk ile karşılaşmışım. Kimin ihtiyacı varsa sonuna kadar tavsiye ederim, önerilebilecek en doğru adres burası.

2022:11:15 13:03:02
Nilüfer Kurbanova

Nilüfer Kurbanova

Çok memnun kaldım hızlı sonuç.Tekrardan çok teşekkür ederim ekibiniz ve size Sayın Avukatım Oğuzhan Kara işini uzmanı Ankaranin başarili Kayı Hukuk bürosu ve başarinizin devamını nice kazanilmiş davalariniz dileğiyle.Herzaman tek adresimiz Kayı Hukuk tebrikler 👏🙏

2022:09:28 16:51:12
Burçak Yalçınkaya

Burçak Yalçınkaya

Alanlarında uzman isimlerin bulunduğu bu kadroya güvenim sonsuz insan olarak beni çok iyi anladılar ve tüm süreçlerde profesyonel destek sağladılar. Tekrar çok teşekkür ederim:)

2022:11:29 08:36:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:30
  • Salı 09:00–18:30
  • Çarşamba 09:00–18:30
  • Perşembe 09:00–18:30
  • Cuma 09:00–18:30
  • Cumartesi 09:00–17:00
  • Pazar 09:00–17:00

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı