Aslan & Duran Hukuk Bürosu | Ankara Avukat, İş Avukatı, Ceza Avukatı, Boşanma Avukatı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Aslan & Duran Hukuk Bürosu | Ankara Avukat, İş Avukatı, Ceza Avukatı, Boşanma Avukatı

Aslan & Duran Hukuk Bürosu, Ankara şehrinde hizmet veren köklü bir hukuk firmasıdır. Uzman avukat kadrosu ile müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. İş avukatlığı, ceza avukatlığı, boşanma avukatlığı gibi alanlarda uzmanlaşmış olan büro, müşterilerine hızlı ve etkili çözümler sunmaktadır.

Aslan & Duran Hukuk Bürosu, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllara dayanan deneyimi ile müşterilerine güvenilir hizmet sunmaktadır. Fiyat politikası adil ve şeffaf olup, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

  • İş Avukatlığı
  • Ceza Avukatlığı
  • Boşanma Avukatlığı
  • Miras Hukuku
Aslan & Duran Hukuk Bürosu, müşterilerine profesyonel ve kişisel hizmet sunarak, her türlü hukuki sorunları çözmelerine yardımcı olmaktadır. Uzman avukat kadrosu ve müşteri odaklı yaklaşımı ile tercih edilmesi gereken bir hukuk firmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Aslan & Duran Hukuk Bürosu | Ankara Avukat, İş Avukatı, Ceza Avukatı, Boşanma Avukatı Yorumlar - 1

user131985

Ankara Aslan & Duran Hukuk Bürosu'ndan aldığım hizmetten çok memnun kaldım. İşlerini titizlikle yapan, müşteri odaklı bir ekip olduklarını gördüm. Sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdular. Kesinlikle tavsiye ederim.

5 Nisan 2024
Buse Ahirzeman

Buse Ahirzeman

Sadece danışmanlık almak için gittim ama çok ilgililerdi avukatların tecrübeleri konusunda hiçbir şüpheniz olmasın. Hukuki sürecine alakalı her noktayı bana detaylı bir şekilde açıkladılar. Yasemin hanıma ve şerife hanıma aslan&duran hukuk bürosu çalışanlarına çok teşekkür ederim.

2023:11:02 11:39:24
merve erol

merve erol

Danışmanlık almak istediğim bir konu hakkında görüşmeye gittim. Samimi tavırları, sıcak karşılamaları hoşuma gitti. Avukat kadrolarının bilgisi, tecrübesi ve özellikle bazı avukatlarının hakimlik geçmişi olması bana güven verdi ve içimi rahatlattı. Teşekkür ederim.

2023:11:09 07:26:25
C A

C A

Teyzemin boşanma sürecini çok güzel takip ettiler, ne zaman arasak ulaşabildik çok ilgililerdi. Emekleri için Yasemin hanımla Şerife hanıma çok teşekkür ediyoruz. Kesinlikle güvenebileceğiniz avukatlar. Zaten Şerife hanım eski hakim, bu sebeple tecrübesiyle farklılığını fazlasıyla hissediyorsunuz.

2023:08:31 10:25:37
gulgun Bayraktar

gulgun Bayraktar

Boşanma ve mal rejimi davasında ,talebimin tamamını hakkaniyetle, özveriyle yerine getirmelerinden çok memnunum. av.Zeynep Kaya, Av.Yasemin Aslanbay ve Av.Şerife Duran hanımların mesleğinde başarılarının devamını dilerim.

2024:01:10 12:39:29
Osman Karabidek

Osman Karabidek

Tüm hukuki süreclerde yanımda oldugunuz ıcın teşekkür ederim deneyimli kaliteli insanlarla calıştıgım için mutluyum sadece vekalet verdim ve bütün hukuki sürecimi dogru sonuclara ulastırdıgınız ıcın teşekkürler

2023:11:25 15:59:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:00
  • Salı 08:30–19:00
  • Çarşamba 08:30–19:00
  • Perşembe 08:30–19:00
  • Cuma 08:30–19:00
  • Cumartesi 08:30–19:00
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı