Eren Durmuş Kuyumculuk&Mücevherat

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Ankara Eren Durmuş Kuyumculuk&Mücevherat

Eren Durmuş Kuyumculuk&Mücevherat, Ankara şehrinde mücevherat ve kuyumculuk alanında hizmet veren bir işletmedir. 1990 yılında kurulan işletme, uzun yıllara dayanan deneyimi ile müşterilerine kaliteli ürünler sunmaktadır.

Tarihçe

Eren Durmuş Kuyumculuk&Mücevherat, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Geleneksel kuyumculuk tekniklerini modern tasarımlarla birleştirerek müşterilerine benzersiz ürünler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

İşletme, her bütçeye uygun ürünler sunmaktadır. Fiyat politikası, kaliteyi ön planda tutarken müşteri dostu fiyatlarla hizmet vermeyi hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Özel tasarım seçenekleri
  • Kaliteli ve güvenilir ürünler
Eren Durmuş Kuyumculuk&Mücevherat, müşterilerine özel ve kaliteli hizmet sunarak sektörde fark yaratmaktadır. Uzman kadrosu ve geniş ürün yelpazesi ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Siz de özel günleriniz için Eren Durmuş Kuyumculuk&Mücevherat'ı tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altındağ Ankara Eren Durmuş Kuyumculuk&Mücevherat Yorumlar - 1

user131888

Ankara Eren Durmuş Kuyumculuk&Mücevherat Mücevher Mağazası oldukça kaliteli ve şık ürünlere sahip bir mağaza. Müşteri hizmetleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Mağazada geniş bir ürün yelpazesi bulunmakta ve her bütçeye uygun seçenekler mevcut. Kesinlikle tavsiye ederim.

5 Nisan 2024
Sercan Sahin

Sercan Sahin

Eren bey, çok ilgili, nazik, saygılı ve yardım sever. Ürünü satmak için satmıyor en başta. Güler yüzünden dolayı teşekkür ederim ☺️

2024:01:06 13:56:35
Derya Bakacak

Derya Bakacak

Arkadaş tavsiyesi üzerine gittim. Eren bey eşi ile beraber iş yapıyor.ikisi de öyle nazik öyle kibar insanlar ki,dükkandan çıkasınız gelmiyor. Küçük bir dükkan gibi görünmesine rağmen devasa bir ürün çeşitliliği sunuyorlar.aradığım kolye ucunu bir tek ordan bulabildim. Fiyatta da çevre kuyumculara göre daha uygunlardı. Temiz iş temiz ürün ve güler yüz istiyorsanız ben kuyumcumu buldum,sizlere de tavsiyemdir.

2024:01:24 09:30:13
Hasan PLL

Hasan PLL

Eren bey son derece ilgili,nazik ve dürüst bir insan. Altın ve pırlanta konusunda bir eksper diyebilirim. Mağazalarında bulunan ürün çeşitliliği ve modeller oldukça iyi. Ankara'da gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceğiniz bir kuyumcu Yeni iş yeriniz hayırlı olsun. 🧿

2024:01:23 16:11:18
Nuray Aydın

Nuray Aydın

Allah hayılı bol kazanlar versin inşallah

2024:01:11 17:12:34
Serkan Kılıçkalkan

Serkan Kılıçkalkan

2024:01:27 13:37:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Altındağ Ankara 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı