Dry Gold Kuru Temizleme

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Ankara Dry Gold Kuru Temizleme

Ankara Dry Gold Kuru Temizleme, şehirdeki en kaliteli kuru temizleme hizmetini sunan bir işletmedir. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, müşterilerine güvenilir ve profesyonel hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Ankara Dry Gold Kuru Temizleme, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, kaliteli hizmet anlayışıyla kısa sürede sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Kuru temizleme fiyatları parça başı belirlenmektedir.
  • İndirim ve kampanyalar düzenli olarak yapılmaktadır.
  • Kaliteli hizmet uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Kaliteli ve çevre dostu temizleme ürünleri
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Ankara Dry Gold Kuru Temizleme, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıyla müşterilerin tercih ettiği bir işletmedir. Profesyonel ekip ve çevre dostu ürünler ile kıyafetleriniz güvenle temizlenir, hızlı ve güvenilir hizmetimizden memnun kalırsınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Dry Gold Kuru Temizleme Yorumlar - 1

user131811

Ankara Dry Gold Kuru Temizleme Çamaşırhanesi oldukça kaliteli ve hızlı bir hizmet sunuyor. Çamaşırlarımı her zaman temiz ve düzenli bir şekilde geri alıyorum. Personelleri de oldukça ilgili ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

5 Nisan 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı