Expert Kuru Temizleme

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

Ankara Expert Kuru Temizleme

Expert Kuru Temizleme, Ankara şehrinde hizmet veren bir kuru temizleme firmasıdır. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Expert Kuru Temizleme, 2010 yılında kurulmuş olup, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla kısa sürede sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

Expert Kuru Temizleme, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlandırma politikası, temizlenecek ürünün cinsine ve miktarına göre değişiklik gösterebilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve güvenilir hizmet
  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Çevre dostu temizleme yöntemleri
  • Hızlı ve zamanında teslimat
Expert Kuru Temizleme, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır. Uygun fiyatlarla kuru temizleme ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve temizlik konusunda endişe etmeden güvenle işlerinizi teslim edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Expert Kuru Temizleme Yorumlar - 1

user131779

Ankara Expert Kuru Temizleme Çamaşırhanesi oldukça profesyonel ve hızlı hizmet veren bir işletme. Çamaşırlarımı her zaman güvenle teslim edebiliyorum ve her seferinde temizlikleri mükemmel oluyor. Personelin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.

5 Nisan 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı