Florya Pırlanta

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Ankara Florya Pırlanta

Florya Pırlanta, Ankara şehrinde mücevherat sektöründe hizmet veren bir firmadır. 1995 yılında kurulan işletme, yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla müşterilerine kaliteli ve özel tasarımlı pırlanta ürünleri sunmaktadır.

Tarihçe

Florya Pırlanta, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir. Uzman kadrosu ve özgün tasarımlarıyla dikkat çeken firma, her zaman kalite ve güvenilirlik ilkesinden ödün vermemiştir.

Fiyat Politikası

  • Florya Pırlanta, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır.
  • Fiyatlar, ürünün kalitesine ve özelliklerine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Özel tasarım pırlanta yüzükler, kolyeler, küpeler ve bilezikler bulunmaktadır.
  • Müşteri istekleri doğrultusunda özel tasarım hizmeti sunulmaktadır.
  • Kaliteli ve sertifikalı pırlantalar kullanılarak ürünler üretilmektedir.
Florya Pırlanta, müşterilerine özel ve kaliteli pırlanta ürünleri sunarak her zaman güvenilir bir tercih olmuştur. Sektördeki deneyimi ve uzman kadrosuyla her müşteriye özel bir alışveriş deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Altındağ Ankara Florya Pırlanta Yorumlar - 1

user131681

Ankara Florya Pırlanta Mücevher Mağazası'nda çok güzel ve kaliteli ürünler bulabilirsiniz. Mağazanın iç dekorasyonu da oldukça şık ve göz alıcı. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

5 Nisan 2024
Kiraz

Kiraz

İnternette denk geldik ve bunun üzerine dün gidip yüzüğümüzü aldık, Burak bey çok ilgilendi güler yüzlü hizmet için ayrıca teşekkürler. Hayırlı işler ,bol kazançlar diliyorum

2023:11:01 06:20:01
Atahan Çelik

Atahan Çelik

Pırlanta üreticisi bir firma..Talebinize göre özel tasarımlarla istediğiniz ürünü temin edebilirsiniz. Şık tasarımları ve güler yüzlü personeliyle bizi memnun etti. Tekrar bir ihtiyacımız olunca uğrayacağımız adres..

2023:04:21 12:10:29
Esra KURTULDU

Esra KURTULDU

Nezih ortam, güler yüzlü ve ilgili personel. İhtiyacınız olan her şeyi bulabileceğiniz bir yer. Hem satış esnasında hem de satıştan sonra gereken ilgi ve alakayı gösterdiler. Alışverişimizden memnun kaldık 😊 Kesinlikle tavsiye ederim.

2023:04:21 12:27:21
kerimcan

kerimcan

Gayet güzel bir yerde mekan, ürün çeşitliliği konusunda başarılı ve şık tasarımlarla üreticinin talebini tam anlamıyla karşılıyor.

2023:04:21 12:13:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–19:00
  • Salı 10:00–19:00
  • Çarşamba 10:00–19:00
  • Perşembe 10:00–19:00
  • Cuma 10:00–19:00
  • Cumartesi 10:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Altındağ Ankara 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı