Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Ankara Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi

1948 yılında kurulan Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi, Ankara'nın önde gelen kanser tedavi merkezlerinden biridir. Hastane, kanser araştırmaları, teşhis ve tedavi hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Hastane, Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu'nun bir parçası olarak kurulmuştur. Yıllar içinde teknolojik gelişmeleri takip ederek, kanserle mücadelede en son yöntemleri uygulamaktadır.

Fiyat Politikası

Hastanenin fiyat politikası, hastaların tedaviye erişimini kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. Tedavi maliyetleri, hastanın durumuna ve ihtiyaçlarına göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman onkologlar
  • Gelişmiş teşhis ve tedavi ekipmanları
  • Çok disiplinli yaklaşım
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
Ankara Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi, kanserle mücadelede uzman kadrosu ve modern tesisleriyle tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi Yorumlar - 1

user131268

Ankara Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi, kanser hastalarına hizmet veren önemli bir sağlık kuruluşudur. Hastanenin uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanları sayesinde hastalar en iyi şekilde tedavi edilmektedir. Hastanenin temizliği ve hijyen konusundaki titizliği de takdire değerdir. Ancak bazı hastaların randevu süreçlerinde yaşadığı sıkıntılar ve bekleme sürelerinin uzun olması dezavantaj olarak gösterilebilir. Genel olarak Ankara Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi'ni 5 üzerinden 4 puanla değerlendiriyorum.

5 Nisan 2024
Bilge'nin Masalları

Bilge'nin Masalları

Mehmet Öztürk'ten randevu aldım. Onun yerine başka bir doktor bakıyor. İçeri girene dek bunu belirtmiyorlar. Görevlilere sorunca da bilemiyorum doktorlar sürekli değişiyor cevabı alıyorsunuz. Bakın takip gerektiren bir bölümde sürekli doktor değiştiremezsiniz. Kulak burun boğaz değil burası. Üstelik hastaya hiçbir açıklama yapılmadan... Kiminle görüştüğünüzü bile bilmiyorsunuz. Bir daha kime denk geleceğinizi de bilmiyorsunuz böyle saçmalık olabilir mi?

2024:01:17 12:46:43
Harun Koçalioğlu

Harun Koçalioğlu

Uzman doktorlar, ilgili ve alakalı personel, temiz ve hijyenik bir hastane...

2023:10:05 12:26:10
Ali

Ali

Anneme memografi çekilmesi için 182 den randevu aldım ancak cihazları yokmuş. Altı adet göğüs hastalıkları ve Genel Cerrahı bulunan yerde cihazın olmaması manidar. Doktor adres tarif etti Demetevlerde hastaneye gitmeliymişiz. Kısacası KETEM de memografi yokmuş ?????

2022:07:27 18:29:58
erhan balıkçı

erhan balıkçı

Sinüzit rahatsızlığım yüzünden evime yakın olduğu için KBB doktoru Köksal Uçar'a tedavi oldum. Daha önce antibiyotik kullandığımı ve işe yaramadığını söylediğim halde antibiyotik yazdı. İlacımı aksatmadan kullanmama rağmen hiç bir gelişme olmadı. Tekrar muayeneye gittiğimde antibiyotiğin hiç bir etkisini göremediğimi kendisine ısrarla söylememe ve farklı bir tedavi uygulanması gerektiğini vurgulamama rağmen kısa bir muayeneden sonra yine antibiyotik yazarak gönderdi. Bir ihtimal diye tekrar kullandım ilaçlarımı ve yine beklendiği üzere rahatsızlığımda hiçbir iyileşme olmadı. Kendisinden randevu alacaksanız tekrar düşünün. Hastasına faydasından çok zararı olan bir doktor.

2020:03:18 07:21:52
Zekiye Canbaz

Zekiye Canbaz

Güzel hastane lenfödem de bir numara fizik tedavide dr songul keskin kavak vepersoneli

2023:03:24 10:44:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–15:00
  • Salı 08:30–15:00
  • Çarşamba 08:30–15:00
  • Perşembe 08:30–15:00
  • Cuma 08:30–15:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı