IDEA Klinik Ankara

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Ankara IDEA Klinik Ankara

IDEA Klinik Ankara, Ankara şehrinde estetik cerrahi hizmetleri sunan bir klinik olarak hizmet vermektedir. Kliniğimizde plastik cerrahi, saç ekimi, burun estetiği, meme estetiği gibi birçok estetik cerrahi operasyon gerçekleştirilmektedir.

Tarihçe

IDEA Klinik Ankara, 2005 yılında kurulmuş olup, deneyimli ve uzman doktorlar ile hizmet vermektedir. Kliniğimizde en son teknolojiye sahip ekipmanlar kullanılarak hastalarımıza en iyi hizmeti sunmayı hedeflemekteyiz.

Fiyat Politikası

  • IDEA Klinik Ankara, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır.
  • Fiyatlar operasyon türüne ve hastanın ihtiyaçlarına göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi için kliniğimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman doktorlar
  • En son teknoloji ekipmanlar
  • Geniş operasyon yelpazesi
  • İhtiyaca özel tedavi planları
IDEA Klinik Ankara, estetik cerrahi alanında uzmanlaşmış kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilen bir klinik olmaktadır. Hastalarımızın sağlık ve güvenliği her zaman önceliğimizdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya IDEA Klinik Ankara Yorumlar - 1

user131231

Ankara IDEA Klinik Ankara Hastane oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personelleri son derece ilgili ve profesyonel. Tedavi sürecimde her adımda beni bilgilendirdiler ve rahatlatıcı bir ortam sağladılar. Hastane genel olarak temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

5 Nisan 2024
Maria Angela

Maria Angela

Merhaba, Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ücretsiz muayene için gittim ve doktor Adil bey muayene etmeden önce fiyata girdi. Fiyatı neden konusmadiniz sekreter ile buraya geldiniz der gibi aşağıladı. Önce muayene etmeniz gerekiyormuş dedim ama muayene edilecek bir şey yok diye azarladilar. Burası müşteri hizmet odaklı değilde para odaklı çalışıyor. Kapıdan girdiğiniz de sizi karşılayan ya da hoşgeldin diyen biri yok. İki kadın koymuşlar girişe ve yüzüne bile bakmıyor. Olumlu yazanlar neye göre yazmışlar anlamadım onlara aldanıp gitmiştim sanırım yakın çevreleri.

2024:01:15 14:26:54
Demet Sarı

Demet Sarı

Yurt disinda yasiyorum, tatil icin Ankara'ya geldim. Sirtimdaki benleri aldirmak icin Idea Klinik Ankara'ya basvurdum. Cok iyi karsilandim. Doktor Adil bey inanilmaz biri. Hic agrisiz sekilde beni toplam 4 adet benden kurtardi. Hic iz birakmadan bu kadar kisa surede yapilacagini hayal bile etmiyordum. Calisan personel cok dost canlisi ve guleryuzlu. Ayrica cok makul bir para odedim. Yurt disindan gelen tum dostlarima tavsiye ediyorum.

2024:01:14 04:10:58
Şeyda Özkıvırcık

Şeyda Özkıvırcık

Nihat hocama varis tedavisi için gittim.Daha önceden bir kaç doktor gitmistim.Geçmez denen varislerime yaptığı tedavi sayesinde resmen yeniden doğdum.İlgi, alaka ve insanlığıyla harika bir doktor.Herkese tavsiye ederim.

2024:01:16 19:36:23
Kader Dündar

Kader Dündar

Adil Altınsoy hocama ilgi alakası için çok teşekkür ederim. Ben aldırma işlemi için gittim büyük bir titizlikle işlemi yapıyor, yüzümde hiç iz kalmadı sağolsun

2024:01:20 07:50:06
AYÇA ÇETİN

AYÇA ÇETİN

Nihat hocanın eski hastasıyım. Kliniğine her gelişimde çok memnun kaldım. Hem uzmanlık alanındaki yeteneği hem de ilgisiyle doktorumu tüm hastalara tavsiye ediyorum 💐

2024:01:20 10:17:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı