ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ CEBECİ HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi Başhekimliği

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi, Ankara şehrinde hizmet veren köklü bir sağlık kuruluşudur. Hastane, uzman hekimler ve deneyimli sağlık personeli ile birçok farklı branşta hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi, 1954 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana kaliteli sağlık hizmeti sunmaya devam etmektedir. Hastane, sürekli olarak teknolojik gelişmeleri takip ederek, hastalarına en iyi tedavi imkanlarını sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Hastanemiz, her kesime hitap edebilmek amacıyla uygun fiyat politikaları belirlemektedir. Sağlık hizmetlerimiz, kaliteli ve hesaplı bir şekilde sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli hekim kadrosu
  • Geniş branş yelpazesi
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi, uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla hastalarına en iyi sağlık hizmetini sunmaktadır. Hasta odaklı hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Mamak ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ CEBECİ HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ Yorumlar - 1

user131217

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Hastane personeli son derece ilgili ve profesyonel. Tedavi sürecimde her adımda beni bilgilendirdiler ve gereken tüm desteği sağladılar. Hastanenin temizliği de oldukça başarılı. Tek olumsuz yanı bazen randevu saatlerinde biraz bekleme süresi uzun olabiliyor. Ancak genel olarak memnun kaldım.

5 Nisan 2024
Muhammed Altın

Muhammed Altın

Doktorlar iyi ve ilgili .hocalar hasta için çok uğraşıyor. ancak hastane 40 yıl öncenin sistemi ile çalışmakta ısrarcı gibi nereye gitseniz elinizde bir kağıt olmadan işlem yapılmıyor henüz bilgisayar çağına uzak bir hastane. Başka hastanelerden örnek alması gerekiyor. Personeller ise vahim iş yapma isteği sıfır her an azarlanabilirsiniz. Hele ki polikliniksekreteryasında( kardiyoloji romatoloji nin olduğu yerde) kısa saçlı bir ihtiyar kadın var gelene geçene fırça atıyor. Onu sakinlikle atlatabilirseniz birçok işiniz çözülür. Bu tarz personelleri eyt değil de bir an önce zorunlu emekli etmeliler.

2023:02:10 08:00:04
Hamza TÜRK

Hamza TÜRK

Doktorlar, Hemşireler ve çalışanlar görevlerini iyi yapıyorlar. Teşekkürler.

2023:12:28 14:25:50
DrAli Kemal Arkun

DrAli Kemal Arkun

hademe hemsire assistanlarin ve uzman doktorlarin bazilari isini hic iyi yapmiyor. prof doktorlarin bazilari cok iyi. hasta odalarinda sorunlar var hastanenin umrunda degil.

2022:06:19 12:21:32
Younes

Younes

Çocuk nöroloji Personeli için devletimizin ekstra mesai ye geç başlayabilir talimatı mı var acaba ? Herkes işini tam yapsın hastalar nasıl gelip sırasını alıp bekliyorsa hastane personeli doktor arkadaşlar saatinde gelip mesaisine başlasın umarım okuyup ar edinirsiniz

2023:10:03 11:10:50
Mustafa Kaya

Mustafa Kaya

Ankara üniversitesi tıp fakültesi hastanesi cumhurbaşkanından daha ulaşılmazdır telefonları açmıyorlar hatta açıp kapatıyorlar

2024:01:12 06:56:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ankara Mamak 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı