Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 58 Yorum Ekle

Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri

Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri, Ankara şehrinde bulunan ve sağlık hizmetleri sunan bir kuruluştur. Hacettepe Üniversitesi'nin bir parçası olan hastaneler, yüksek kaliteli tıbbi hizmetler sunmakta ve alanında uzman doktorlar ile hizmet vermektedir.

Tarihçe

Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri, 1967 yılında kurulmuş olup o günden bu yana sürekli olarak gelişmekte ve genişlemektedir. Hastaneler, modern tıbbi teknolojiyi kullanarak hastalarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri, her kesime hitap edebilmek için çeşitli fiyat seçenekleri sunmaktadır. Hastaların sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak için uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman doktorlar
  • Modern tıbbi teknoloji
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Hasta odaklı yaklaşım
Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri, uzman kadrosu ve modern tıbbi teknolojisi ile hastalarına en iyi sağlık hizmetini sunmayı amaçlamaktadır. Sağlık sorunlarınızda güvenilir bir adres arıyorsanız, Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri sizin için doğru tercih olabilir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altındağ Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri Yorumlar - 1

user131181

Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personelleri son derece ilgili ve profesyonel. Hastanenin temizliği de oldukça başarılı. Randevu sistemi sayesinde bekleme süreleri oldukça kısa. Genel olarak memnun kaldım.

5 Nisan 2024
Uğur Akıncı

Uğur Akıncı

Annem 31 Aralık da düştü, kalcasini kırdı. Aynı zamanda kanser hastası Hacettepe acilde teşekkürler ilgilendiler ve 8 Ocakta ortopedi polikliniğine çağırdılar. 8 Ocakta 9.30 kaydimizi yaptırıp beklemeye başladık. Sıra bir türlü ilelemiyordu. 3 nolu muayene odasındaki doktora durumu bildirdim. Kendisi bir acilden sevkedilen, bir normal muayeneden alıyorum dedi. Siz ekranı takip etmeye devam edin dedi. Bekle bekle ilelemiyor. Muayhane 11den itibaren boştu. Ha geldi ha gelecek beklemeye devam. Kimseden bilgi alamiyorsun. Muayene koridorunun başında konsultasyon odasında Fatih isimli bir doktor vardı. İnsanlar içeri dalıp, sorular soruyo, genelde cevap veriyor . Ben de o cesaretle kendisine birşey sorabilir miyim diyerek izin istedim. Kendisi soramazsin , kapıyı kapatın dedi ve cevaplamadi. Beklemey devam ettim. Doktor Fatih bey bu arada kendiliginden gelen, hocaların yönlendirdiği hastalarla ilgilenmeye devam etti .Sanırım doktor beyin cevap vereceği hasta kriterleri arasında nezaketle izin isteyen hasta profili yoktu. Bu arada biz hala beklemey devam ediyorduk Artık 11.50de pes edip kaydı iptal edip çıktık. yaklaşık 2.5 saat kalça kırığı olan bir kanser hastası bekletildi.İnanin abartmıyorum hayatımda yasadigim en kotu muayene denyimiydi. Bu kadar düzensiz, kimsenin birbirinden haberi olmadığı, bir poliklinik görmedim.

2024:01:09 13:48:46
UĞUR ÜLKER

UĞUR ÜLKER

Ben organ nakli birisiyim, eşim de hamile ve eşim sağlık personeli olarak bunu yazıyorum bugün acile gittik ateşim 38 bizi tam 3 saat ayakta diktiler konuştuk olmadı. Doktor sağa gidiyor sola gidiyor kafasına göre hareket ediyor. Sabırlı ve sakin olduk. Oradaki polis bile farkına vardı olayın. Bize yardımcı oldu eşim hamile olduğu için dayanamadı zor bela imza atıp kendi isteğimizle ayrıldık. Hastaneden muayene olmadan. Ama maşallah yukarısı poliklinikler döviz bürosu gibi çalışıyor. Konu para olunca 5 dakikada ameliyat ediyorlar.

2023:12:30 21:26:46
Kemal YAYMAN

Kemal YAYMAN

20.12.2023 tarihinde13.00 sularında elimi kestiğim için Hacettepe Üniversitesi Acil' e gittim. Güvenlik görevlisinden beni ilk karşılayan doktorların ilgisi ve tedavim boyunca bilgilendirilmem konusunda hayran kaldım. Elime 6 dikiş atıldı. Bu süreçte " o inanılmaz yoğunluğa rağmen" devamlı olarak yanımda birileri vardı. Hacettepe Üniversitesi ve diğer sağlık emekçilerini saygıyla selamliyorum.

2023:12:20 19:32:29
Jean luc Lagrange

Jean luc Lagrange

Bir gün önce iki çocuğumu muayene etmek için götürdüm bizi resmen dışladılar "zorunlu olmadıkça hastanemiz yabancı kişileri giriş yapmıyor" dedi Ben gurbetçiyim ama t. C. Kimliğim var yani türküm dedim. Bana ücretlerden bahsetti benim cocuklarimîn daha t. C. Si olmadığı için fiyatîn uc veya dört kati daha çok ödeyeceğimi söyledi halbuki hiçbir hastanede böyle bir şeyle karşılaşmadım bize resmen s... Gidin davranışı sergilediler acil servis girişteki kare siyah saçlı sekreter ve çekik gözlü girişteki cocuklarîn nabzını alan kisi. Sonunda çocuklarım muayene oldu ve vezne den 745 TL ücret ödedim yani resmen girişte yalan söylediler geri dönmemiz için tam bir fiyasko rezillik kınıyorum ve eminim biz gurbetçiler sizlerden daha Türk'üz! #acil servis çocuk bolumu sekreter ve yandaşları kınıyorum! Bu kişilerin kanından şüphe duyuyorum! Yazıklar olsun.

2023:08:08 16:57:49
Bilal Yağmur

Bilal Yağmur

Hastanenin servis odaları çok temiz değil. Hastanede enfeksiyon kapma olasılığı bu yüzden yüksek oluyor. Sizden ricam temizlik için lütfen biraz daha hassasiyet. Kahvaltıda da lütfen sadece peynir zeytin ile sınırlamayın. Doktorlar ve asistanlar için teşekkür etmek isterim. İşlerini layıkıyla yaptıklarını söyleyebilirim

2023:08:24 04:07:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı