Cebeci Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Ankara Cebeci Hastanesi

Cebeci Hastanesi, Ankara şehrinde hizmet veren köklü bir sağlık kuruluşudur. 1980 yılında kurulan hastane, uzun yıllardır kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Cebeci Hastanesi, kurulduğu günden bu yana hasta odaklı hizmet anlayışıyla ön plana çıkmıştır. Sürekli olarak teknolojik gelişmeleri takip eden hastane, alanında uzman doktorlar ve deneyimli sağlık personeli ile hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Cebeci Hastanesi, her kesime hitap eden uygun fiyat politikasıyla hizmet sunmaktadır. Hastanenin sunduğu hizmetlerin kalitesi, fiyatlarına yansıtılarak hastaların bütçelerini zorlamadan sağlık hizmeti almasına olanak tanır.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman doktorlar
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
  • Geniş branş yelpazesi
Cebeci Hastanesi, uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla hastalarına güvenilir ve kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır. Hasta memnuniyetini ön planda tutan hastane, her zaman hastalarının yanında olmayı ve en iyi tedaviyi sağlamayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Mamak Cebeci Hastanesi Yorumlar - 1

user131171

Ankara Cebeci Hastanesi oldukça temiz ve düzenli bir hastane. Personelleri güler yüzlü ve ilgili. Randevu sistemi de oldukça düzenli ve hızlı. Hastanede beklemek zorunda kalmıyorsunuz. Tüm tetkikler ve muayeneler hızlı bir şekilde yapılıyor. Genel olarak memnun kaldım.

5 Nisan 2024
Güngör Göktan

Güngör Göktan

Ankara Cebeci tıp fakültesi hastanesi hematoloji bölümünden nasıl randevu alınıyor ki .bir türlü randevu verilmiyor. Biz klinik hastası olmak için MHRS sisteminden ret alıyoruz. İnsanın sınırını zorluyorlar ..kısaca söylemek gerekirse bu işler hep özel hocalara yönlendirilmektedir.Böyle bir durumda mecburen paralı muayene olduk. Neyse ki özel olunca hepsi bir günde jet hızıyla 👍oldu. Paran varsa yollar kısa. 🙋yine de Dr yokluğunu çekmedik. Neyse buna şükür edelim mi bir dahaki seferde nasıl randevu( MHRS den) ne olacak diye tedirginim. Not. Şöyle oldu ..yeniden kimlik numarası yazın. Tam beş kez denedim .olmadı ..kendimden şüphe edecektim sinirlendim .sistem madem kabul etmiyor .niye beş kez iyi niyetli bir şekilde yazıyorsunuz REDDEDİLİYORSUNUZ.caresiz. Kalınca prof veya doçent gözünüzü onlara dikiyorsunuz. Acaba hangisini tercih edeyim diye. .Hastanın moralini bozmak böyle olmalı. Tanıdık birisini nereden bulalım .🥲

2023:11:21 17:13:42
Zeliha Aydugan

Zeliha Aydugan

İlk doğumu olan gelinimizi ilk doğumunda 28 saat boyunca doğumsancısı verdiler doğum olmayınca sezaryan doğuma aldılar ve kızı resmen kasap gibi doğradılar sezeryanda kanaması açılan kızın önce dalağını sonra yumurtalıklarını aldılar kızın kanaması durmadı acemi pratisyen doktorlar kızın ölümüne sebep oldular hakkımızı helal etmiyoruz Ankara Cebeci doğumdaki bütün ilgili kişilerden önce Allah katında sonra mahkemede peşindeyiz genç bir kız 2023 yılında tip bu kadar ilerlemişken sağlam bir kişinin ölümüne sebep oldunuz annesiz bir evlat ve çaresiz bir baba geride bıraktınız Allahım sen büyüksün hesabımızı yarım bırakma bizim canımızı yakanların bunu yanına koyma . Adelet size engel olacak güzel anneleri deneme tahtası yaptırmayacak adalet sizi bulacak ve o belgelerinizi kullanamayacaksınız. Adelet başka annelerin ölmesine engel olacak

2023:09:02 22:47:50
Hdamih6

Hdamih6

Ergen psikiyatrideki kadın sekreteri kovmaları lazım yoksa bu kadın yüzünden insanlar iyileşmez

2023:11:27 12:27:43
Onur Aksoy

Onur Aksoy

Kadın doğum, bir kadının hayatındaki en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu süreçte kadınlar, hem fiziksel hem de duygusal olarak büyük bir değişim yaşarlar ve sağlık uzmanlarından gerekli desteği alarak sağlıklı bir doğum gerçekleştirirler. Ancak Ankara Üniversitesi'nde kadın doğum eğitimi almış öğrenciler için durum pek de böyle değil gibi görünüyor.öğrencilerin acemiliklerini atacakları, ancak kasap değil doktor olacakları gerçeğiyle bağlantılıdır. Kadın doğum, hem annenin hem de bebeğin hayatını ilgilendiren bir konu olduğundan, uzmanlık gerektiren bir alan olarak kabul edilir. Öğrencilerin tecrübe kazanmak için kadın doğumda acemilik yapmaları normaldir, ancak bu, hastaların sağlığına zarar vermeyecek şekilde gerçekleştirilmelidir. Bunun için de uygun bir eğitim ve denetim süreci gerekir. öğrencilerin yeterli eğitim ve denetim süreci almadığını düşünüyorum. İlgisizlik, yeterli destek sağlanmaması ve eğitim kalitesizliği hocalarının tavırından da rahatlıkla okunuyor. Öğrencilere yeterli eğitim verilmemesi, hastaların sağlığını riske atmakla kalmaz, aynı zamanda öğrencilerin gelecekteki meslek hayatlarını da etkileyebilir. Bu nedenle, üniversitelerin eğitim kalitesini artırmaları ve öğrencilerin mesleki gelişimlerini desteklemeleri gerekiyor.Kadın doğum leş gibi. Öğrenci değil kasap yetiştiriyorlar.

2023:04:20 18:29:13
Sengul Atamaz

Sengul Atamaz

Plastik cerrahi bölümü hocası sayın Elçin hocaya ve ekibine çok teşekkür ediyorum ben çok memnunum sevgiler

2023:04:11 11:21:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı