Özel Ankara Umut Hastanesi (Özel Hastane, 7/24 Acil Servis)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 42 Yorum Ekle

Özel Ankara Umut Hastanesi

Özel Ankara Umut Hastanesi, Ankara şehrinde hizmet veren özel bir hastanedir. 7/24 acil servis hizmeti sunan hastane, geniş bir sağlık hizmet yelpazesi ile hastalarına kaliteli ve güvenilir bir sağlık hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Özel Ankara Umut Hastanesi, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana modern tıbbın gerektirdiği teknolojik alt yapıya sahip olan hastane, deneyimli ve uzman kadrosu ile hastalarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Hastanenin fiyat politikası, hastaların bütçelerini zorlamadan kaliteli sağlık hizmeti alabilmelerini sağlamak üzerine kuruludur. Hasta memnuniyetini ön planda tutan hastane, adil ve şeffaf bir fiyat politikası benimsemiştir.

Önemli Özellikler

  • Geniş branşlarda uzman doktor kadrosu
  • Modern tıbbın gerektirdiği teknolojik alt yapı
  • 7/24 acil servis hizmeti
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
Özel Ankara Umut Hastanesi, uzman kadrosu, modern alt yapısı ve hasta odaklı hizmet anlayışı ile hastalarına güvenilir ve kaliteli bir sağlık hizmeti sunmaktadır. Sağlık sorunlarınızda tercih edebileceğiniz güvenilir bir adres olan hastanemiz, sizlere en iyi şekilde hizmet vermek için çalışmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Özel Ankara Umut Hastanesi (Özel Hastane, 7/24 Acil Servis) Yorumlar - 1

user130815

Ankara Özel Ankara Umut Hastanesi'nde geçirdiğim tedavi sürecinden çok memnun kaldım. Hastane personeli son derece ilgili ve profesyoneldi. Odalar temiz ve düzenliydi. Doktorumun yaklaşımı da oldukça güven vericiydi. Acil servis hizmeti de hızlı ve etkiliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Nisan 2024
Nalensa 06

Nalensa 06

2 ay önce karın gerdirme ile liposuction 15 gün öncede meme protez ameliyatı oldum Ömer Ekin Hocama. Çok memnunummmmm. Öncelikle Anestezi uzmanlarına ve tüm ekibe teşekkür ediyorum. Uyuturken ve uyandırıldığımda hiçbir sorun yaşamadım, hepsi çok ilgililerdi. Merve adında bir hemşirede çok yardımcı oldu bana hastanede kaldığım süreçte. Çok teşekkür ederim

2024:01:22 11:40:23
Strong Care

Strong Care

Berbat Bir hastane , ozelle alakasi yok Decker hastaneleri buraya bin basar ameliyat oldum kanal damar yolu bulana kadar elim mos mor oldu , yemekler berbat refakatciya verdikleri yemekte yemek denilemez ben ve yakinlarim bu hastaneden hic memnun kalmadik dr Iyi ama hastane sifir ! Estetik ameliyat icin avrupadan gelen insanlara bu kosulda Bir hastane bence olmamali.

2024:01:21 11:42:03
Ismet Simsek

Ismet Simsek

Burada koordinasyon eksikliği var. Eşim omuzdan tümor ameliyat için geldi. Burada çalışan kayıt alan kişi estetik ameliyatı olacak diye kaydetmiş. Sonra gerekli uyarıları yaptım düzelttiklerini söylediler. E nabızda hala düzelmemiş. Hangi odada kimin kaldığını bilmiyorlar. Odaya başka bir hasta ismi ile geliyorlar eşim karşısına çıkıyor. Berbat bir yer sürekli hastanenin ismini değiştirerek müşteri toplamaya çalışan bir kurum. eşim burada ameliyat olacaktı eşimi az kalsın başkasının yerine başka yerden ameliyat yapmaya kalktılar berbat bir hastane kesinlikle buraya uğramayın eşimi başka bir kişi yerine ameliyathaneye götürdüler hemen özel doktorunu aradık Doktor hemen ameliyattan geri çekti. İnsanın sağlığı ile oynuyorlar.

2023:11:14 11:49:06
vvv Sss

vvv Sss

İsmi City hospital olarak değişmiş, özel hastane denemez her açıdan çok çok kötüydü,3yasindaki çocuğumuzu KBB doktoru Davut beye götürdük ilgisizdi hatta yetişkinler için kullanılan bı ilacı yazıp hergun kullanmamızı önerdi, yanındaki hemşire çocuklara katlanamayan yaşlılar gibiydi, bi an önce gitmemiz için uğraştı, danışmada ki bilgisayarlar çalışmıyor uzun süre bekletiliyor, herkes somurtkan güleryüz yok iç karartıcı bir hastane..

2023:11:28 07:13:01
YASEMİN DURU ÖZCAN

YASEMİN DURU ÖZCAN

Başta ilgisi, bilgisi ve tecrübesi ile bizi en doğru tedaviye yönlendiren ve babamın ameliyatını yapan üroloji doktorumuz Kemal Oğuz beye, hastanede kaldığımız süre boyunca bizimle ilgilenen hemşireler ve personele minnettarız. Biz hastaneden çok memnun ayrıldık.

2023:08:20 10:12:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı