Memorial Ankara Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 58 Yorum Ekle

Memorial Ankara Hastanesi

Memorial Ankara Hastanesi, Ankara şehrinde hizmet veren özel bir hastanedir. Hastane, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır ve uzman doktor kadrosu ile tanınmaktadır.

Tarihçe

Memorial Ankara Hastanesi, 2008 yılında hizmete açılmıştır. O günden bu yana, hastane kaliteli sağlık hizmetleri ve hasta memnuniyeti odaklı yaklaşımı ile tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Memorial Ankara Hastanesi, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmetleri sunmayı hedeflemektedir. Hastane, farklı ödeme seçenekleri ve sigorta imkanları ile hastalarına destek olmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman Doktor Kadrosu: Memorial Ankara Hastanesi, alanında uzman doktorlar ile hizmet vermektedir.
  • Modern Tıbbi Donanım: Hastane, son teknoloji tıbbi ekipmanlar ile donatılmıştır.
  • Hasta Odaklı Yaklaşım: Memorial Ankara Hastanesi, hastalarının ihtiyaçlarına öncelik veren bir yaklaşıma sahiptir.
Neden Memorial Ankara Hastanesi tercih edilmelidir? Çünkü hastane, kaliteli sağlık hizmetleri, uzman doktor kadrosu ve hasta memnuniyeti odaklı yaklaşımı ile öne çıkmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Memorial Ankara Hastanesi Yorumlar - 1

user130796

Ankara Memorial Ankara Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Hastane personeli son derece ilgili ve profesyonel. Randevu sistemi düzenli ve bekleme süreleri oldukça kısa. Hastanenin temizliği de oldukça başarılı. Genel olarak memnun kaldım.

4 Nisan 2024
İsmail Bey

İsmail Bey

11 Kasım tarihinde eşim bu hastanede doğum yaptı. Hasta odasındayken eşime NST bağlanacaktı fakat kuşak bulamadılar, sargı bezlerini gerdirerek hamile eşimin karnını sıkacak şekilde NST problarını bağladılar. Neden kuşaklar yok dediğimizde bugün çok sezeryan oldu o sebeple denk getiremedik dediler. Sargı bezlerinin çok sıktığı için tepki göstermemiz üzerine uzununu getirmeyi lütfettiler. Sezeryan sayısı kaç tane olursa olsun her NST cihazının kendi kuşağı olması gerekmiyor mu? Tek sorun bu da değildi gelen ailelerimize odada duramazsınız dediler, ailelerimiz de koridora çıktı sonra burada da duramazsınız dediler merdiven boşluğuna geçtiler ve bunun üstüne burada da duramayacaklarını söyleyip birde utanmadan güvenlik çağırdılar. Elimde yenidoğan bebeğim merdiven boşluğunda kızının gelmesini bekleyen ailem ile birlikte birde güvenliğe laf anlatmakla uğraştık. Kötü tavırlar bununla da son bulmadı malesef, odamızın önünden geçerken hemşiremiz bağırarak (güya arkadaşlarına yakınıyor) 'bugün 4 tane sezeryan oldu çok sinirliyim' dedi. Aynı hemşire oda boş olmasına rağmen ameliyattan çıkan eşime eğer odayı boşaltmazsan bebeğini yoğun bakıma alırım diye tehditlerde savurdu. Oda da olan tek kişi benim, eşi... Bunlara ek olarak ne zaman bebeğin bir kontrolü olsa sürekli odadan götürüp farklı bir oda da kapı kapalı olacak şekilde işlem yapılmaya çalışıldı fakat müsade etmedim. Kısacası doğum için güven vermeyen ve hizmet vermeyen, en özel gününüzü size özenle berbat edebilecek bir hastane kesinlikle önermiyorum.Daha sonrasında öğrendiğim kadarıyla doğum paketinde olan kuaför ve bebek çantası gibi hizmetler bize sunulmadı ve bunlar hakkımda yeterli bilgilendirme yapılmadı. Paramızın karşılığındaki rutin hizmetleri de alamamışız.

2024:01:12 07:11:28
Esra Durak

Esra Durak

Yapılan olumsuz yorumlara çok şaşırdım. Yıllardır memorial Hastanesine gidiyorum .hiç olumsuz bir şeyle karşılaşmadım. Gerek yardımcı personeler gerek hemşireler ve doktorlar hepsi de çok güler yüzlü ve ilgili . telefonla aramama bile gerek kalmadan online çok kolay randevu alabiliyorum .Özellikle teşekkür etmek istediğim doktorlarım var Koray Gümüş hocama , Kudret Hocama ve İbrahim Özcan hocama ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim .

2024:01:23 10:20:02
kamuran Yurdasal

kamuran Yurdasal

Kardiyoloji bölümü Sayın prof.Dr.Ali Oto , Dr.Cansu hanım ve koroner yoğun bakım ekibine, diğer tüm çalışanlara Yüksel Tü....n in tedavisinde inanılmaz çaba , guler yuz ve ilgi gösterdikleri için minnettarım.Hastane temizliği kapıdan girdiğiniz an göze çarpıyor, sekreterlik/ güvenlik nazik karşılama ile hastane korkunuzu yeniyor.İyiki varsiniz.

2023:10:11 17:48:53
Teoman Gökerkek

Teoman Gökerkek

30 Aralık günü Babannem Rafet Gökerkek için acil servise başvurdum. Doktor Ayşenur Hanımın ve acilde bulunan çalışanların( İsmail bey, Damla hanım, Büşra hanım ve Türkan Hanım.) Güler yüzlü, profesyonel yaklaşımları takdire şayandı. Bu 4 kişiyi görmemizin nedeni de tedavimiz devam ederken, ekiplerin nöbet değişimleriymiş. Doktor ve hemşirelerin yaşı fazla olan bir hastaya sabırlı, şefkatlı, özverili, güler yüzlü ve profesyonel yaklaşımı, sağlık çalışanlarının mesleklerini ne kadar severek yaptıklarının bir göstergesi idi. Ayrıca Memorial CEO’sundan, temizlik personeline kadar tüm çalışanlara teşekkür ederim. Böyle harika bir ekip oluşturduğu için yönetime de çok ama çok teşekkür ederim.

2024:01:13 20:26:11
Anil Can Dogan

Anil Can Dogan

Hastanede olduğumuz sürece hasta bakım personeli Betül hanım, hemşire olarak bize hizmet veren Eda hanım, Melike Hanım, Serenay hanım, ilknur hanım, ve temizliğimizi yapan Şule hanımdan kaldığımız süre içinde çok memnun kaldık. Bize verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

2024:01:23 09:22:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı