Görüntülenme - 66 Yorum Ekle

Ankara Fox GYM

Ankara Fox GYM, spor ve fitness alanında hizmet veren bir spor salonudur. 2005 yılında kurulan işletme, uzman antrenörler eşliğinde müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Ankara Fox GYM, spor ve fitness tutkunları için ideal bir ortam oluşturmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet kalitesini sürekli arttırmıştır.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelikler
  • Yıllık üyelikler
  • Grup dersleri

Önemli Özellikler

  • Uzman antrenörler
  • Geniş ve modern ekipmanlar
  • Çeşitli grup dersleri
  • Özel antrenman programları
Ankara Fox GYM, müşterilerine sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeleri konusunda destek olmakta ve her bireyin hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmaktadır. Uzman antrenörler ve modern ekipmanlar ile donatılmış olan spor salonumuz, farklılığını kaliteli hizmet anlayışıyla ortaya koymaktadır. Siz de sağlıklı bir yaşam için Ankara Fox GYM'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Fox GYM Yorumlar - 1

user130431

Ankara Fox GYM Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada hem cardio hem de ağırlık antrenmanları yapabilirsiniz. Ekipmanlar oldukça kaliteli ve temiz. Ayrıca antrenörler de oldukça ilgili ve profesyonel. Salonun temizliği de oldukça dikkat çekici. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipmanlara erişimde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir spor salonu.

4 Nisan 2024
nesirin özay

nesirin özay

Bu salon harika diyebilirim ben tuğba hoca ile çalışıyorum. Furkan hocamızda beslenme programımız konusunda hepimize ayrı ayrı özen gösteriyor. Sağlık sorunlarım çok fazla ama o kadar itinalı özenli dikkatli çalıştırıyor ki güvende hissediyorsunuz. Disiplinli spor düzenli diyet kontrol takip yapıyor hocalar. Hem eğlenip hem spor yapıyoruz aile gibi güvenli bir ortam Fox Gym❤️

2023:10:29 17:37:15
Yiğit Alp

Yiğit Alp

Arkadaşlar öncelikle burası öyle gideyim ağırlıklara abanayım kafama göre takılayım, istediğim zaman gideyim sporumu yapayım diyebileceğiniz bir yer değil. Burası çok farklı teknikler kullanan ve personal trainerlar ile size özel diyet ve antrenman programı sunan özel bir gym. Bildiğiniz herşeyi altüst eden bilimsel araştırmalarla size sunulan şeyler bazen şaşırtabiliyor ama programa uyduğunuz takdirde sonuçlar inanılmaz etkili. Size ayrılan saatlerde hoca sadece sizle ilgileniyor. Aktif olarak en fazla 4 kişi çalışıyor içeride. Yani öyle gym kalabalığı yok, alet bekleme yok, havasızlık yok, gürültü patırtı yok. Çok temiz hijyenik bir salon. Su ücretsiz veriliyor. Ben eşimle grup dersi aldım çok memnunum. Gerek ortam gerek hocalar herşey çok güzel. Öyle diğer gymlerdeki gibi erkek yığılması da yok. çok fazla çift gelen var, kadın-erkek genç arkadaşlar var. Güzel bir arkadaşlık ve aile ortamı var. Burası Çankaya'nın göbeğinde gizli kalmış bir elmas madeni arkadaşlar. Turgut hocama ayrıca teşekkürler. Son olarak arkadaşlar macfit miş falan filan hikaye. Adamlar her an patlama yapıp çayyoluna falan taşınabilirler. Yakınlardaysanız gidin gidin faydalanın. Fiyatlar personel trainer programlarına göre çok çok iyi!

2023:07:21 08:28:12
Pelin Kızılateş

Pelin Kızılateş

Burada hem çok ciddi spor yapılıyor hem de bir o kadar eğlenebiliyorsunuz. Şimdiye kadar mutlulukla gittiğim en iyi spor salonu bence. Ben Ömer hoca ile çok keyifli çalışmıştım ama diğer hocalarda çok çok iyi hepsine sonsuz teşekkürler.

2023:08:24 10:17:11
Hakan Gürbüz

Hakan Gürbüz

Yaklaşık 2 aydır gidiyorum. Belirgin bir şekilde güç artışı oldu. Hocalar ( Turgut Batuhan Furkan ) her biri alanlarında uzmanlar. Vücut yapınıza ve kilonuza göre beslenme programı ve antrenman programınızı hazırlıyorlar. İçerisi hijyenik ve havadar. İyi ki kayıt olmuşum. Sizde gelin ve farkı görün. Teşekkürler fox gym

2023:07:21 15:02:31
Reyyan Niğdelioğlu (Heyrey)

Reyyan Niğdelioğlu (Heyrey)

Hem cok profesyonel tavirli hem insan vucudunu iyi taniyan ve bilgili hem de arkadas canlisi egitmen takimi var. Ozel ve bireysel antrenman ve diyet programlari saglaniyor. Uyelerin beslenme takibi titiz ve dikkatli yapiliyor. İster vucut gelistirme, ister kilo kaybi ve kontrolu icin herturlu antrenman ve diyet programi saglik goz onunde bulundurularak surduruluyor. Tertemiz ve duzenli bir salon

2022:05:08 13:33:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–22:00
  • Salı 08:00–22:00
  • Çarşamba 08:00–22:00
  • Perşembe 08:00–22:00
  • Cuma 08:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı