Fıtt 4 Free(ALTIN KOL SPOR KULÜBÜ )

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 147 Yorum Ekle

Fıtt 4 Free (ALTIN KOL SPOR KULÜBÜ) Ankara

Fıtt 4 Free, Ankara şehrinde hizmet veren bir spor kulübüdür. 2005 yılında kurulan kulüp, fitness, pilates, yoga ve dans gibi çeşitli spor aktiviteleri sunmaktadır.

Tarihçe

Fıtt 4 Free, spor tutkunlarına kaliteli hizmet sunmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde geniş bir müşteri kitlesine sahip olan kulüp, profesyonel antrenörler eşliğinde spor yapma imkanı sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelikler
  • Yıllık üyelikler
  • Grup dersleri

Önemli Özellikler

  • Profesyonel antrenörler
  • Geniş spor salonu
  • Çeşitli spor aktiviteleri
  • Modern ekipmanlar
Fıtt 4 Free, her yaş ve fitness seviyesine uygun spor programları sunarak müşterilerine sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerine yardımcı olmaktadır. Profesyonel ekibi ve modern tesisleri ile tercih edilen bir spor kulübüdür.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Keçiören Fıtt 4 Free(ALTIN KOL SPOR KULÜBÜ ) Yorumlar - 1

user130409

Ankara Fıtt 4 Free spor salonu oldukça geniş ve modern ekipmanlara sahip bir spor salonu. Temizliği ve düzeni oldukça başarılı. Antrenörlerin ilgisi ve yardımseverliği de oldukça memnun edici. Grup dersleri ve bireysel antrenmanlar için uygun bir ortam sunuyor. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipman sırası beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir spor salonu. Puan : 4

4 Nisan 2024
M B

M B

Gösterişten uzak bir mekan. Spor çözüm sonuç odaklı bir eğitmen. İşini severek yaptığı gibi sporu da sevdiren bir eğitmen Polat hoca. Bazı spor salonları süslenmiş püslenmiş evet ama sizi para olarak görüyor. Hoş geldiniz ne haliniz varsa görün diolar resmen. Polat hoca güler yüzü enerjisi ile sakin sakin yönlendirip öğretiyor. Polat bey teşekkür ediyorum. Başarılarınız daim olsun.

2023:08:26 21:26:20
Efe Keklik

Efe Keklik

Çıkın çıkın gelin fıtt4free salonunaPolat hocam ve Turgay hocam çok sıcak Kanlı birileri eminim 6 ay içinde bambaşka birisi olacaksınız hocanızın verdiği program'a uyarsanız.İlgi ve alakaları için çok teşekkür ederim. Şiddetle tavsiye ederim

2023:05:20 19:20:01
Su Çelik

Su Çelik

Geçen taşındığını görüp hayırlı olsun dedik. Sahibi çok güler yüzlü sağolsun. Üyelik ücreti gayet uygun. Üye olduktan sonra size uygun bir programla başlatıyorlar. Ayrıca ilk zamanlar hareketlerin doğru yapılması için minik bir eğitimden sonra yardım edip gözetliyorlar. Ayrıca beslenmede de yardımcı oluyor. "Program yaptık hadi naparsan yap" demiyorlar. Bence bu yaptıkları gözetim çok önemli. Sadece duşu yok ama zaten evimize yakın, gerek de yok. Tek handikapı yanında pidecinin olması🤣🤣 Abi çıkmışsın spordan, kalori yakıp hayvan gibi acıkmışsın, yandaki pideci sana geeeel diyor resmen😅 (Pideleri de fena değil yani)Ya da koşu yaparken eğilip 2 sn yiyenleri kesebilirsin 😅 İradenize yenilmeyin arkadaşlar!

2023:03:03 20:07:36
Barış can Akpunar

Barış can Akpunar

Geçen günü gittgimde sahibiyle konuştum cok cok sıcak kanlı ve sporu bilen birisi omuzumda sakatlık olmasına rağmen özel bir programla halledebiliriz dedi bir cok xfitler spor yapma birak diyolar bu hoca ise sporu sana aşılıyor nasipse başlayacağım spora gitmek isteyenler icinde sadece gidip bir görsünler tanisinlar ona göre karar versinler...

2023:04:30 18:48:19
HyDra

HyDra

Gitmememe rağmen hocalar program yazdı gayet iyi bir spor işletmesi tavsiye ederim

2024:01:22 07:43:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar Kapalı

Ankara Keçiören 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı