Fetih Spor Akademisi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 50 Yorum Ekle

Ankara Fetih Spor Akademisi

Ankara Fetih Spor Akademisi, spor eğitimi ve antrenmanları konusunda uzmanlaşmış bir kuruluştur. 2005 yılında kurulan spor akademisi, gençlerin ve yetişkinlerin spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürmelerine olanak sağlamaktadır.

Tarihçe

Ankara Fetih Spor Akademisi, sporun insan hayatındaki önemini vurgulayarak kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana birçok bireye spor yapma imkanı sunmuş ve onların sporla tanışmalarına yardımcı olmuştur.

Fiyat Politikası

  • Haftalık grup antrenmanları: 150 TL
  • Bireysel antrenmanlar: 200 TL/saat
  • Yıllık üyelik: 1000 TL

Önemli Özellikler

  • Uzman antrenörler eşliğinde eğitim imkanı
  • Modern spor ekipmanları ve tesisler
  • Geniş spor branşları seçeneği
  • Bireysel antrenman programları
Ankara Fetih Spor Akademisi, spor yapmayı seven herkes için ideal bir ortam sunmaktadır. Uzman antrenörler eşliğinde spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürmek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Keçiören Fetih Spor Akademisi Yorumlar - 1

user130399

Ankara Fetih Spor Akademisi Spor Salonu oldukça modern ve donanımlı bir spor salonu. Burada spor yaparken hem eğleniyor hem de verimli bir antrenman geçiriyorsunuz. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Antrenörlerin ilgisi ve profesyonelliği de takdire şayan. Genel olarak çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim.

4 Nisan 2024
Bridget Raymond

Bridget Raymond

çalışan kısmına aynen katılıyorum; salon sahibi arkadaşın tavırlarını görmediği için haberi yok; zannedersin ki 10 tane holding yönetiyor; selamsız biri surat beş karış; elinde bir telefon kimseye baktığı yok; sözde fitness hocası ama resmi hiçbir belgesi felan yok; kendini nimetten sayıyor; fitness aletleri sürekli arızalanıyor bekle ki paronun haberi olacak yaptıracak; sakın.. "amaç itibarsızlaştırmak olsa bdul hocayı ayrı tutmayız..""

2023:09:04 14:05:56
Mehtap Çetinkaya

Mehtap Çetinkaya

30 yaşındayım yaklaşık bir yıldır düzenli olarak spor yapıyorum ve temizlik düzen ve rahatlık konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım günlük temizleniyor kendimi geliştirdiğimi bana çok şey kattığını düşünüyorum insanlar birbirine saygılı ve aile ortamı var gönül rahatlığıyla tavsiye ederim .

2023:08:04 17:48:23
Hacer Bağcı

Hacer Bağcı

Tabelada fitness yazmıyor ama fitness alanı mevcut ve kalabalık değil güvenli ve rahat bir spor yapılıyordur hijyen kurallarına önem gösteren temiz ve disiplinli bir salondur 3 yıldır geliyorum ve çok memnunum samimiyet dolu bir yer Abdulkadir hocama elçin hocama gözde hocam çok teşekkür ederim

2023:08:04 17:54:12
Elif Aybek

Elif Aybek

İki oğlumda çok severek ve isteyerek gidiyorlar. Başka klüp denememizde oldu neredeyse çocukları spordan soğutacaklardı neyseki yolumuz Fetih Spor Akademisi ve Abdulkadir hocayla kesişti. Çok disiplinli, temiz ve nezih bir ortam. Her şey için çok teşekkür ederiz.

2023:08:04 19:04:05
Tukan Yrtn

Tukan Yrtn

Yaklaşık 8 yıldır hem dövüş alanına hem de fitness alanına üyeyim, salon gayet temiz ve bakımlı, hocaları çok iyi özellikle de Abdulkadir Şahin alanında çok başarılı ve son derece profesyonel bir eğitmen.

2023:08:04 18:48:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–21:00
  • Salı 10:00–21:00
  • Çarşamba 10:00–21:00
  • Perşembe 10:00–21:00
  • Cuma 10:00–21:00
  • Cumartesi 10:00–21:00
  • Pazar Kapalı

Ankara Keçiören 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı