Gym Burn

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Ankara Gym Burn

Ankara Gym Burn, spor salonu ve fitness merkezi olarak hizmet veren bir kuruluştur. 2010 yılında açılan işletme, spor yapmayı sevenler için modern ekipmanlar ve profesyonel antrenörlerle hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Ankara Gym Burn, spor ve fitness alanında uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir ekip tarafından kurulmuştur. Müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiş olan işletme, her geçen gün genişleyen bir müşteri kitlesine sahiptir.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelikler
  • Yıllık üyelikler
  • Grup dersleri
  • Bireysel antrenmanlar

Önemli Özellikler

  • Modern ekipmanlar
  • Profesyonel antrenörler
  • Geniş ve ferah alan
  • Çeşitli grup dersleri
Ankara Gym Burn, spor yapmayı seven herkes için ideal bir seçenektir. Profesyonel antrenörler eşliğinde sağlıklı bir yaşam için gereken her türlü desteği sunmaktadır. Modern ekipmanlar ve geniş alanıyla müşterilerine konforlu bir spor deneyimi yaşatmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Gym Burn Yorumlar - 1

user130367

Ankara Gym Burn Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada hem cardio hem de ağırlık antrenmanları yapabilirsiniz. Ayrıca grup dersleri de oldukça kaliteli ve eğlenceli. Temizlik ve hijyen konusunda da oldukça titizler. Personel de son derece ilgili ve yardımsever. Benim için Ankara'da en iyi spor salonlarından biri.

4 Nisan 2024
gözde özmercan

gözde özmercan

Salona başladığımdan beri ciddi şekilde gelişme kaydettim.Hem kilo verme açısından hem de vücudumun daha da şekillenmesi açısından bana çok yararı oldu.Hocaların ilgisi ve samimiyeti bu gelişim sürecimde bana gerçekten destek oldu.Gerçek anlamda spor yapmak ve karşılığını almak isteyenlerin ilk adreslerinden biri olmalı bu salon.Herkese ciddi anlamda tavsiye ederim.

2023:12:26 07:13:27
Ebru GÜLBASAR

Ebru GÜLBASAR

GYM BURN’Ü özelikle annelere tavsiye ediyorum. Spor yapmak istiyorum ancak çocuğumu bırakacak yerim yok diyorsanız gönül rahatlı ile GYM BURN’e gidebilirsiniz. Güler yüzleri ve pozitif çocuk iletişimleri ile kızım eğlenirken ben sporumu yapıyorum. Furkan, Mehmet, Tarkan ve Serdar hocalarıma teşekkür ederim 🙏 ☺️

2023:07:16 12:35:28
Derya Alptekin

Derya Alptekin

Hocalar bilgili ve ilgili. En iyi PT studyolarindan. Ben 3 senedir Tarkan Hoca ile calisiyorum. Degisimi gormek icin @dersfitness instagram sayfasina bakin, farki anlayacaksiniz. Sonuc ve degisim istiyorsaniz kesinlikle burasi.

2023:07:17 14:50:27
Kübra Altan

Kübra Altan

Gidebileceğiniz en iyi spor stüdyolarından biri. Eğlenceli bir ortam ve hocalar çok bilgili. Gelen herkesin yıllardır tercih ettiğini görebilirsiniz. Tercih etmemde beslenme kontrolü için de yardımcı olmaları en önemli etken oldu. Öncelikle Serdar hoca olmak üzere Gym Burn'e teşekkür ediyor ve kesinlikle tavsiye ediyorum 🧡

2023:12:25 13:48:00
Aslı Çulcu

Aslı Çulcu

Kişisel antrenör konseptiyle çalışıyorlar. Hocaların hepsi alanında çok iyi, güleryüzlü ve tatlılar. Ben Furkan hocayla çalışıyorum, benim gelişimimi benden daha çok düşünüyor diyebilirim. Son derece ilgili ve motive ediyor hem spor hem beslenme konusunda. Dersler çok keyifli geçiyor.Salona gelirsek, temiz ve ferah bir salon. Otopark sorunu yok, ulaşımı kolay bir konumda.

2023:09:05 16:27:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:00–23:00
  • Salı 06:00–23:00
  • Çarşamba 06:00–23:00
  • Perşembe 06:00–23:00
  • Cuma 06:00–23:00
  • Cumartesi 06:00–23:00
  • Pazar 06:00–23:00

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı