GYMFIT NEXT LEVEL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Ankara GYMFIT NEXT LEVEL

GYMFIT NEXT LEVEL, Ankara şehrinde fitness ve spor alanında hizmet veren bir spor salonudur. 2015 yılında kurulan işletme, geniş ve modern ekipmanlarıyla müşterilerine yüksek kaliteli bir antrenman deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

GYMFIT NEXT LEVEL, spor tutkunlarına en iyi hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Profesyonel antrenörler eşliğinde müşterilerine bireysel antrenman programları hazırlayarak, onların hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmaktadır.

Fiyat Politikası

GYMFIT NEXT LEVEL, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Aylık ve yıllık üyelik seçenekleri ile müşterilerine esnek ödeme seçenekleri sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve modern ekipmanlar
  • Profesyonel antrenörler
  • Bireysel antrenman programları
  • Esnek ödeme seçenekleri
GYMFIT NEXT LEVEL, spor yapmayı seven herkesin tercih etmesi gereken bir spor salonudur. Profesyonel ekipmanları ve antrenörleri ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır. Hedeflerinize ulaşmak için GYMFIT NEXT LEVEL'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya GYMFIT NEXT LEVEL Yorumlar - 1

user130351

Ankara GYMFIT NEXT LEVEL Spor Salonu oldukça modern ve donanımlı bir spor salonu. Burada hem cardio hem de ağırlık antrenmanları yapabilirsiniz. Antrenörler de oldukça ilgili ve profesyonel. Temizlik konusunda da gayet titizler. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipmanlara erişimde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

4 Nisan 2024
Aysegül Altınok - İSGGM

Aysegül Altınok - İSGGM

Bilerek beş yıldız verdim yorumumun daha çok görüntülenmesi faydanıza olacaktır. 2023 nisan ayının başında spor salonuna gitmeye başladım ve mayıs ayında önce tesisteki havuzun belediye tarafından mühürlenmesi ve ardından da saunanın ve hamamın da kullanıma kapatılması ile spor salonuna üye olma sebebim olan hizmetlerden faydalanamamaya başladım. Konu ile ilgili olarak “bir ay bekleyin açılacak“ şeklinde bilgi veren satış temsilcilerinin iyi niyetlerine güvenerek beklemeye başladık. Geldiğimiz noktada 28.12.2023 tarihi itibariyle aylardır havuz, sauna ve hamam hizmeti verilmiyor. Sözleşme yaparken taahhüt edilen hizmetleri alamadığım için sözleşme iptali ve ücret iadesi talebimiz de işleme alınmıyor. Aylardır oyalanıp mağdur ediliyoruz. Soyunma odaları soğuk, duşlardan ılık su akıyor, havalandırma çalışmıyor, dolapların kilitleri tamir edilmiyor, koca soyunma odasında kırık dökük çalışan 2 adet saç kurutma makinesi koymuşlar artırılmasını talep ettim cevap dahi verilmedi. Bozulan eliptik aletleri tamir ettirilmiyor aylarca duruyor. Kısacası GYMFit pişmanlıktır. Üye olmayın.

2024:01:23 14:11:58
Deniz Çınar

Deniz Çınar

Aktif üyeliğim devam etmekte ilk başlarda havuz ve saunaların açılacağı söyleniyordu şimdi ise açılmayacağını yeni satılan üyelikleri 20 tl farkla deluxe üyelik veriyorlar ama biz önceden aldığımız için halen 9 aylık üyeliğimiz kalmasına rağmen bizim mağduriyetimizi gideremiyorlar oda yetmezmiş gibi siz kaç para aldınız diye sorular üyeliği birde o zaman kaç paraysa ona aldık sözleşmeye salonun istediğimiz yerini kapatabiliriz hizmete durdurabiliriz yazınca insanların mağduriyetini gidermiş olmuyorsunuz bence gymfit gibi bir tesise kesinlikle yakışmayan bişey üyelik alırken düşünmenizi tavsiye ederim. Tabikide iyi yanları var ama yaptıkları şey bence iyi yanlarıda götürüyor 9 aylık üyeliğim bitmesi dileğiyle .

2024:01:12 14:15:01
Ozkan D.

Ozkan D.

bir kaç yıldır çeşitli gym fit'lere üyeyim. next level şubesi, next level avm'de değil dışındaki başka bir iş merkezinin altında. Buradan yola çıkarak anormal bir park yeri sıkıntısı var diyebilirim. next level otoparkına bırakıp ciddi bir mesafe (terli yada duş sonrası soğukta) yürümek tatsız, benzer spor salonlarına göre en büyük dezavantajı kapalı bir park yeri olmaması. ben sabah 7-8 arası gitmediğim sürece etrafta dolaşıp en son yer bulamayıp dönüyorum. bunun dışında havuz kapalı ve belediye sorunundan dolayı bir daha açılmayacak gibi. üyelere bir açıklama yapılmalı bir telafi verilmeli, (ücretsiz süre uzatımı vs) çünkü havuz karar vermemizde bir etkendi, kullanamıyor isek kurumsal bir firmanın bunu telafi etmesi beklenir, göreceğiz. onun dışında içi ferah, aletler yeni, temizlik yeterli.

2024:01:04 14:44:58
Ece Deniz Terzier

Ece Deniz Terzier

1 yıldır üyesi olduğum salona üyelik yaptırırken aylık misafir getirebilme hakkımın olduğu söylenilmişti. Ben de başka bir gymfit üyesi olan ve deluxe üyelik düşünen arkadaşımı bir akşam kendi spor salonuma sokmak istemiştim. NextLevel Gymfit müdürü Bülent seçkiner beyin tavrı karşısında yerin dibine girdim, oldukça mahcup oldum ve hayal kırıklıgına ugradım! Bülent bey ancak şu anda kayıt yaptırıldığı takdirde arkadaşımın içerde spor yapabileceğini bu şekilde bizi alamayacağını belirterek bizi içeri girmeye çalışan, ulu orta bizi hedef göstererek dışardan öylesine geçen aciz insanlar gibi hissettirdi. En az 10 arkadaşım benim vesilemle bu spor salonuna kaydolmuşken, çok severek ve önererek bahsettiğim spor salonum karşısında hayal kırıklığına uğradım derhal üyeliğimi iptal ettirip başka bir şubeye yazıldım. Rezalet bir tutum!

2023:10:17 20:52:35
Murat Şerafettinoğlu

Murat Şerafettinoğlu

Pandemi sürecinde, geniş alanları ve yüksek tavanları ve önlemleri ile gönül rahatlığıyla spor yapabilme imkanı veriyordu ancak şimdilerde Deluxe olmasına rağmen bozulan alet ve istasyon sayısı artmaya başladı. Havalandırma yetersiz ve içerisi çok havasız. Yetkililerden de bizzat "işinize gelirse" diye bir yorum aldık. İşletme mantığı daha çok kenar mahalle amatör salonların mantığına döndü maalesef. Gezerken detaylara dikkat edin demek istediğimi anlayacaksınız. Çok keyifsiz bir durum gerçekten.

2023:12:29 08:22:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–23:00
  • Salı 07:00–23:00
  • Çarşamba 07:00–23:00
  • Perşembe 07:00–23:00
  • Cuma 07:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar 09:00–21:00

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı