Akademi Spor Salonu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Ankara Akademi Spor Salonu

Ankara Akademi Spor Salonu, spor yapmayı sevenler için modern ve geniş bir spor salonu hizmeti sunmaktadır. 2005 yılında kurulan spor salonumuz, uzman antrenörler eşliğinde fitness, pilates, yoga, zumba ve boks gibi birçok farklı spor dalında hizmet vermektedir.

Fiyat politikamız, müşterilerimize uygun ve rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Ayrıca, esnek üyelik seçenekleri ve indirimlerle müşterilerimize avantajlar sağlamaktayız.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Uzman antrenörler eşliğinde spor hizmeti
  • Geniş ve modern spor salonu
  • Farklı spor dallarında ders seçenekleri
  • Esnek üyelik seçenekleri
  • Rekabetçi fiyat politikası
Ankara Akademi Spor Salonu, kaliteli hizmet anlayışı ve uzman kadrosuyla spor yapmayı seven herkes için ideal bir tercihtir. Geniş ve modern spor salonumuzda, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Yenimahalle Akademi Spor Salonu Yorumlar - 1

user130307

Ankara Akademi Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada birçok farklı spor dalıyla ilgilenen kişiler için uygun alanlar bulunuyor. Ayrıca eğitmenler de oldukça profesyonel ve yardımseverler. Temizlik ve düzen konusunda da oldukça titizler. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipman sırası beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir spor salonu.

4 Nisan 2024
Kamil Çabuk

Kamil Çabuk

Kalite ve konforlu bir spor salonu arıyorsanız tam adresi. Fiyatlarını pahalı bulabilirsiniz ama kaliteli ve sakin başka bir salon bulmanız zor. Üyeliğimin ikinci senesindeyim. Müşteri portföyü gayet yüksek bir mekandır. Uğur hocama burdan selamlar 👍

2024:01:08 18:26:03
Adem Yazkan

Adem Yazkan

Ekipman kalitesi,hijyen kalitesi,bilgi egitim kalitesi olarak turkiyenin en başarılı dar alan gym koseptidir..tam 7 yildir devam etmekteyim...musteri portfeyü cok ust segment ,kendimde kamu personeliyim,musteri portföyüne cok dikkat eden bir antrenöre isletme bilincine sahip..ugur hoca kazanc pesinde kosan bir antrenör degil,cogu zaman portföyüne uymayan musterilerin bile geri cevirdigine tanik oldum...tam spor aşkı ,disiplini bilinci ile hizmet veren bir klupEmegine tesekkurler ugur hocaSaolasin varolasın

2022:10:23 15:55:18
Berkant Şimşek

Berkant Şimşek

2000 metrekarelil komplesklerde bulunan ekipmanı 250 metrekareye sığdırmışlar. Komplesklerde 3 saatte atacağım idmanı burda 45 dakikada dibine kadar atıyorum. Ekipman kalitesi bilgi kalitesi dünya standartlarında. Demetevlerde böyle bir hizmet verdiği için uğur hocaya ayrıca teşekkür ederim. Ailecek bağımlısıyız.

2022:10:22 19:44:55
Hasan Dirican

Hasan Dirican

1 ayda uğur hocam sayesinde 10kg verdim hiç kas kaybetmedim akademi spor salonu çok çok Teşekkür ediyorum insanları baştan yaratıyorlar şiddetli şekilde tavsiye ediyorum

2023:04:24 20:21:27
seçkin kalmaz

seçkin kalmaz

Ankara'da özellikle de Yenimahalle bölgesinde gidebileceğiniz en iyi spor salonu. Büyük Spor komplekslerinde bile göremeyeceğiniz ekipmanlara sahip. Yarışmacıların yetiştiği, profesyonel bazda bu işi yapan her yönden donanımlı bir Spor salonu.

2022:02:02 21:04:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–00:00
  • Salı 09:30–00:00
  • Çarşamba 09:30–00:00
  • Perşembe 09:30–00:00
  • Cuma 09:30–00:00
  • Cumartesi 09:30–00:00
  • Pazar 12:30–00:00

Ankara Yenimahalle 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı