QTLE GYM Spor ve Yaşam Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 102 Yorum Ekle

QTLE GYM Spor ve Yaşam Merkezi Ankara

QTLE GYM Spor ve Yaşam Merkezi, Ankara şehrinde spor ve fitness alanında hizmet veren bir kuruluştur. 2010 yılında kurulan merkez, geniş bir yelpazede spor ve sağlık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

QTLE GYM Spor ve Yaşam Merkezi, spor tutkunlarına kaliteli hizmet sunmak amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmetlerini geliştirmeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

QTLE GYM Spor ve Yaşam Merkezi, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Farklı paket seçenekleri ve indirimlerle müşterilerine ekonomik bir spor deneyimi sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve modern spor salonu
  • Profesyonel antrenörler eşliğinde bireysel antrenman programları
  • Çeşitli grup dersleri ve etkinlikler
  • Sağlık ve beslenme danışmanlığı
  • Spa ve dinlenme alanları
QTLE GYM Spor ve Yaşam Merkezi, kaliteli hizmet anlayışı, geniş hizmet yelpazesi ve uygun fiyat politikası ile tercih edilmesi gereken bir spor merkezidir. Spor yaparken keyifli vakit geçirmek ve sağlıklı bir yaşam sürdürmek isteyen herkesi QTLE GYM'e bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Keçiören QTLE GYM Spor ve Yaşam Merkezi Yorumlar - 1

user130299

Ankara QTLE GYM Spor ve Yaşam Merkezi Spor Salonu oldukça geniş ve modern ekipmanlara sahip bir spor salonu. Burada spor yaparken keyif alıyorsunuz ve motivasyonunuzu yüksek tutabiliyorsunuz. Temizlik ve hijyen konusunda da oldukça titizler. Antrenörler de oldukça ilgili ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

4 Nisan 2024
Süleyman

Süleyman

Waffle çok lezzetli ancak mekan kalabalık olduğu için geç geliyor..

2024:01:20 08:19:06
Enes Çiçek

Enes Çiçek

Yorumlara bakarak gelip, kayıt olmuştum. Gerçekten umut ettiğim gibi, yorumlardaki gibi aile ortamına sahip, arkadaş gibi iyi hocalar var. Spor salonuda düzenli ve gayet temiz.

2023:02:19 08:17:58
Tuğçe Nur Dalar

Tuğçe Nur Dalar

Semtimizin nezih,temiz ve tam bir aile ortamına sahip yegane spor salonu yaklaşık üç aydır devam ediyoruz hem kilo verme sürecimizde motivasyonları olsun hem de hazırladıkları kişisel programlarıyla her zaman destek olan bir ekip var.İşletme sahipleri de aile bireyleri olduğu için her yeni üye alımında ‘ailemize hoşgeldiniz’ diyerek kayıtları tamamlıyorlar ve bu samimi ortam içerde devam ediyor.Çok memnunuz iyi ki daha fazla gecikmeden burada spora başlamışız,yorumları okuyarak tercih yapmak isteyen arkadaşlara tavsiyedir doğru yerdesiniz.👍👍👍

2023:05:31 08:40:50
Fuat DEMİRER

Fuat DEMİRER

Ben şahsen beğenerek geliyorum Sakin alatlerde sıra bekleme derdi olmayan sıcak bir işletme

2023:11:29 05:37:20
Elif İrem Ceylan

Elif İrem Ceylan

Yaklasık 6 aydır gidiyorum. 3 antrenörümüzle de aile gibi olduk güler yüzlü ve ilgililerdi her zaman. Bunun için öncelikle teşekkür ediyorum. Aletlerin ve salonun hijyeni için de ayrıca teşekkür ederim. Makineler gayet yeterli ayrıca isteyenler için kadın erkek farketmeksizin pilates dersleri de oluyor. Fiyat bu döneme göre gayet uygun. Spora başlamak isteyen herkese tavsiye ediyorum. 👍🌈

2022:10:21 14:42:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–22:00
  • Salı 07:00–22:00
  • Çarşamba 07:00–22:00
  • Perşembe 07:00–22:00
  • Cuma 07:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar 10:00–18:00

Ankara Keçiören 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı