One Gym Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Ankara One Gym Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi

One Gym Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, Ankara şehrinde spor ve sağlıklı yaşam konusunda hizmet veren bir kuruluştur. 2005 yılında kurulan merkez, geniş bir yelpazede fitness, pilates, yoga, zumba gibi grup dersleri ile bireysel antrenman programları sunmaktadır.

Tarihçe

One Gym Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, spor ve sağlıklı yaşam konusunda uzmanlaşmış bir ekip tarafından kurulmuştur. Yıllar içinde kaliteli hizmet anlayışı ve profesyonel eğitmen kadrosuyla müşterilerine en iyi deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Üyelik seçenekleri ve paketler için esnek fiyatlandırma politikası
  • Öğrenci ve öğretmenlere özel indirimler
  • Sezonluk kampanyalar ve promosyonlar

Önemli Özellikler

  • Modern ve donanımlı fitness salonu
  • Uzman eğitmenler eşliğinde grup dersleri
  • Bireysel antrenman programları
  • Sağlıklı beslenme danışmanlığı
  • Spa ve masaj hizmetleri
Bireysel ihtiyaçlara uygun antrenman programları ve uzman eğitmenlerle desteklenen One Gym Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, sağlıklı yaşam hedeflerinize ulaşmanız için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya One Gym Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi Yorumlar - 1

user130291

Ankara One Gym Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi Spor Salonu oldukça geniş ve modern ekipmanlara sahip bir spor salonu. Burada antrenman yaparken hem keyif alıyorum hem de verimli bir şekilde çalışabiliyorum. Temizlik ve hijyen konusunda da oldukça titizler. Ayrıca burada eğitmenler de oldukça profesyonel ve yardımseverler. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Nisan 2024
Arda Zeyrek

Arda Zeyrek

Salon inanılmaz ihmal ediliyor, ilk gittiğim yıllarda kilitli dolap sorunu yaşarken şimdi çalışan kilitli dolap bulamıyoruz. + kopuk bir sürü tutacak var hiçbiri aynı ölçüde değil, 3 aydır değiştirmediler bile. T bar aynı şekilde kopuk duruyor bir köşede . Kontrollü press aleti her dakika dolu herkesin kullandığı aletten bir tane olması da çok şaşırtıcı tabi , 13 yaşındaki suriyeliler aksamları sıra halinde 7 ser set yaparken uyarılmıyor bile. Nedüğü belirsiz ergenler havlu ve su çalıyor gözlemlemleyen kimse yok söylediğimiz de kamera şifresi yok saati not alın diyorlar süper güvenli. Bin tane bisiklet varken fakat eğimi çalışan koşu bandı 2 tane kalmıs. Bir tavsiye o kenarda bekleyen 30 kadar bisikleti satıp lütfen kayda değer herkesin kullandığı aletleri sıklaştırın. Ve tamir yaptırın. 2 senedir geliyorum ve artık iş çığrından çıktı. Kalabalıkta kopuk kablolardan herhangi bir bölge çalışamıyoruz. Sorumlusu kimse çok üzgünüm işinizi yapamıyorsunuz ve orada çalışan kişiler tepki alıyor.

2024:01:03 22:13:02
Akın Güngör

Akın Güngör

Makinelerin tamir edilmesi çok uzun sürüyor. 3 haftadır bu Makine bu halde.Dolapların kilit mekanizmaları düzgün çalışmıyor. Squat rack Sayısı az. Barbelller yamuk. Salon ilk baştaki özenini kaybetti.GüncellemeMakinelere daha fazla bakim yapılıyor lakin ortam çok havasız ve dolap kilitleri düzgün çalışmıyor.

2024:01:02 16:39:15
Arif Cabar

Arif Cabar

Objektif bir yorum yapmam gerekirse;Artıları: Alan geniş, spor aletleri yeterli ve yeni, hocalara soru sorarsanız ilgililer, üyelik fiyatı uygun, o civar için lokasyon iyi.Eksileri: havalandırma çok kötü, özellikle hafta içi aşırı kalabalık, soyunma odasındaki dolapların çoğunun kilidi bozuk, bir şey bozulunca düzeltilmesi zaman alıyor.

2023:12:29 07:24:47
Yahya Güneş

Yahya Güneş

Aletler bakımsız. Dolaplar asma kilitliydi iptal edip şifreli yaptılar yarısından çoğu çalışmıyor. Dolap bulamıyorsunuz. Çalışma günleri için uyarı mesajı atılmıyor. Hangi gün açık hangi gün kapalı bilemiyorsunuz. Arayıp sorayım diyorsunuz, googleda numara yok. Gideyim bari diyorsunuz bakıyosunuz kapalı. Spordan soğutan bir salon. Tavsiye etmiyorum.

2024:01:01 14:08:43
Cihangir E.

Cihangir E.

Zaten kötü salon olmasının yanında bir spor salonunda olmazsa olmaz olan duşları kapattılar. Zaten doğru düzgün çalışmazken hepsini kapatmak harika oldu. Evi yakında olanlar için sorun değil ama iş arasında spora gelenler için kötü oldu. Başka spora salonunu değerlendirin derim.

2023:06:23 09:32:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–23:00
  • Salı 07:00–23:00
  • Çarşamba 07:00–23:00
  • Perşembe 07:00–23:00
  • Cuma 07:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar 09:00–21:00

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı