ON Sports Center

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Ankara ON Sports Center

ON Sports Center, Ankara şehrinde spor ve fitness alanında hizmet veren bir merkezdir. 2005 yılında kurulan merkez, geniş bir yelpazede spor aktiviteleri sunmaktadır.

Tarihçe

ON Sports Center, spor tutkunlarına kaliteli hizmet sunmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet kalitesini arttırmış ve genişletmiştir.

Fiyat Politikası

  • Günlük, aylık ve yıllık üyelik seçenekleri bulunmaktadır.
  • Fiyatlar, hizmet alınan süreye ve seçilen aktivitelere göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve donanımlı spor salonları
  • Profesyonel antrenörler eşliğinde grup dersleri
  • Kardiyo ve ağırlık ekipmanları
  • Kapalı yüzme havuzu
  • Sauna ve buhar odaları
ON Sports Center, geniş hizmet yelpazesi ve profesyonel ekibi ile spor tutkunları için ideal bir merkezdir. Kaliteli hizmet anlayışı ve modern tesisleri ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Keçiören ON Sports Center Yorumlar - 1

user130275

Ankara ON Sports Center Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir tesis. Burada spor yaparken keyif alıyorsunuz. Ekipmanlar oldukça kaliteli ve temiz. Antrenörler de oldukça ilgili ve profesyonel. Ayrıca spor salonunun konumu da oldukça merkezi ve kolay ulaşılabilir. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Nisan 2024
evren çetinkol

evren çetinkol

Etlik’te bulunan en düzgün spor salonu. Hocalar çok ilgili ve bilgililer. Salonun temizliği düzenli olarak her gün yapılmakta. Çok temiz ve düzenli bir salon. Tavsiye ederim.

2023:12:27 07:09:17
Elinsu Çiftçi

Elinsu Çiftçi

Bir ay gittiğim, kıyafetime karışılması sonucu bir daha asla adımımı atmam dediğim bir yer.Fiyatı diğer spor salonlarına göre kesinlikle uygun , alan dar.

2023:12:11 16:17:49
Emin Akgün

Emin Akgün

Öncelikle hayırlı günler onca zamandır spor salonuna gittim ama hiç bu kadar ferah ve güzel bir yer görmedim saygılı insanların olduğu nezaketin bol olduğu bir salon cidden çok beğendim senelerce gelinebilcek bir salon hocalarımızdan volkan hoca Yunus hoca ve Yusuf hocanın özellikle ilgilenmeleri spora teşvik edip yardımcı olmaları çok dikkatimi çekti cidden yaptığı işi severek yapan insanlar gelmenizi tavsiye ederim...

2023:09:15 16:41:04
batuhan bağdat

batuhan bağdat

Temiz bir salon. Hocaları gayet ilgililer. Etlik için gidebileceğiniz en iyi salon.

2022:08:05 14:29:38
sonicxgs

sonicxgs

2017'den beri gittiğim spor salonu. Ara sokak spor salonu olarak gözükse'de hem ekonomik hem temiz hemde serseri tiplerin barınamadığı nezih ortamıyla gerçekten gidilmeye değer bir spor salonu Açıkçası yorumları okudum haklı ve haksız olanlar var, yoğun olduğu zamanlar gerçekten klostrofobi (dar alan) kaçınılmaz oluyor onun dışında cinsiyetçilik hakkında yorum yapılmış ben hiç bir üyenin veya hocanın bir üyeye cinsiyetçilik yaptığını görmedim spor salonunun sahibi ile muhabbetim var saygısızca yapılan hareketlere karşı gereğini yapacağından eminim ve eğer spora yeni başlayacaksanız hocalarla lütfen iletişim kurmaktan çekinmeyin onlarda insan utanılacak ne var?

2023:03:13 05:19:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar 09:00–21:00

Ankara Keçiören 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı