Wolf Gym

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Ankara Wolf Gym

Wolf Gym, Ankara şehrinde spor ve fitness alanında hizmet veren bir spor salonudur. 2005 yılında kurulan Wolf Gym, uzman antrenörler eşliğinde müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Wolf Gym, spor ve fitness tutkunları için ideal bir antrenman ortamı oluşturmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet kalitesini sürekli artırmıştır.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelikler
  • Yıllık üyelikler
  • Grup dersleri

Müşteri Hedef Kitlesi

Wolf Gym, her yaş ve fitness seviyesine uygun hizmetler sunmaktadır. Spor yapmaya yeni başlayanlardan profesyonellere kadar geniş bir müşteri kitlesine hitap etmektedir.

İşletmenin Farklılıkları

  • Uzman antrenörler
  • Modern ekipmanlar
  • Geniş alan
  • Çeşitli grup dersleri
Wolf Gym, müşteri odaklı hizmet anlayışı ve kaliteli ekipmanlarıyla tercih edilmesi gereken bir spor salonudur. Spor yaparken keyif almak ve hedeflerinize ulaşmak için Wolf Gym'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Etimesgut Wolf Gym Yorumlar - 1

user130029

Ankara Wolf Gym Spor Salonu oldukça geniş ve donanımlı bir spor salonu. Burada hem kardiyo hem de ağırlık antrenmanları yapabilirsiniz. Ayrıca profesyonel antrenörler eşliğinde egzersizlerinizi yapabilir ve hedeflerinize daha hızlı ulaşabilirsiniz. Temizlik ve hijyen konusunda da oldukça titizler. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipmanlara erişimde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir spor salonu.

4 Nisan 2024
Nehir Ccp

Nehir Ccp

Çocuğum var spora gidemiyorum bahanesini burda unutun. Siz spor yaparken çocuğunuzu oyun atölyesindeki Gülçin Hanıma bırakıyosunuz asla gözünüz arkada kalmıyo. Evimin dibinde spor salonu olmasına rağmen burayı tercih etmemdeki ilk neden çocuklar için verilen imkan.Başlayalı 1 buçuk ay oldu asla olumsuz bişey yaşamadım. Satış temsilcisi Kübra hanım belirli aralıklarla arayıp memnuniyetimi sorar. Temizlik hijyen eryamandaki başka bi salonda asla bulamazsınız. Berkin hoca ile başladım ve iyiki onunla başlamışım paketim bitmeden 48 seans daha aldım. Çünkü gerçekten bilgisi ve sistemiyle 1 buçuk ayda gözle görülür bi değişim oldu. PT ile başlamak isteyenler kesinlikle Berkin hoca ile gözü kapalı başlayabilirsiniz. Antremanların zorlayıcı kısımlarına keyif katan bi hoca ☺️

2024:01:25 06:55:06
hakan pala

hakan pala

Ben yaklaşık olarak Wolf GYM spor kulübünün 3 yıldır düzenli bir üyesiyim Bu salona beni bağlayan en büyük etken ve sebep grup dersleri oldu grup derslerinin içinde en çok sevdiğim hatta bağımlılık yaptı diyebileceğim SPINING diğer bir ismiyle CYCLE oldu inanın günün bütün stresini bu ders ve tabiki SUNA hoca ayrıcalığı ile atıyorsunuz müzik eşliğinde hep birlikte müziğe eşlik ederek koreografiler ile birlikte tam olarak eğlencenin ve sporun bir arada zirvesine ulaşıyorsunuz.Suna hocanın kalitesine değinmeden geçmem gerçekten haksızlık olur Muhteşem bir insan harika bir hoca hiç bir sorununu derslere yansıtmayan hep güler yüzlü sizi etkisi altına alan ve dersin nasıl geçtiğini anlayamadığınız güçlü bir enerjisi olan günlük depresan ihtiyacınızı karşılayan yada ihtiyaç duyduğunuz da psikoterapi uygulayan bir psikolog yada size destek olan iyi bir hoca gibi düşünebilirsiniz.Gerçekten spor salonuna hangi amaç ve hedef ile geldiğiniz çok önemli disiplinli bir şekilde egsersiz ve antreman yapmak için yeterince kapsamlı ve alet olarak alternatifleri olan sıra beklemeden rahatça çalışabileceğiniz çevredeki spor salonları arasında ilk 3 e girebilecek nitelikte bir salon.

2024:01:19 07:45:44
çisel karaman

çisel karaman

Daha önce spor deneyimim olmuştu ama burayla ve Berkin hocamla tanıştıktan sonra aradaki farkı gördüm, salon çok güzel ferah, geniş ve temiz. Berkin hocam çok ilgili, onunla çalışmak çok keyifli ve eğlenceli ,her zaman ulaşabiliyorum ve sorularıma sabırla ve kibarca yanıt veriyor ayrıca motive etmesi de çok iyi. Benim için önceden spor yapmak çok keyifsizdi şimdi spor yapmak keyifli ve eğlenceli 😊Bütün hocalar da her zaman güler yüzlü ve yardımcı oluyorlar şiddetle tavsiye ederim 😊👍🏻

2024:01:24 12:30:40
Ayşenur Ünal

Ayşenur Ünal

çok güzel bir salon hocaların ilgisi mükemmel çok memnun kaldım. çok ferah bir salon her türlü ekipman bulunuyor.

2024:01:18 08:24:44
Simay Sağlam

Simay Sağlam

3 ay olacak gidiyorum. Genel olarak gayet hijyenik ve yeterli bir spor salonu. Grup dersleri konusunda aktif ve eğlenceli dersler oluyor. Murat hoca ile çalışıyorum. Gayet anlayışlı ,işinin ehli ve eğlenceli birisi. Kesinlikle ders konusunda ilk tercih edilecek hocalardan biri. Hep spor yapıp hem eğlenmek garanti 💪🏻🙋🏽‍♀️

2024:01:18 19:57:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:30–23:00
  • Salı 06:30–23:00
  • Çarşamba 06:30–23:00
  • Perşembe 06:30–23:00
  • Cuma 06:30–23:00
  • Cumartesi 09:00–20:45
  • Pazar 09:00–20:45

Ankara Etimesgut 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı