Hairplus Protez Saç Merkezi – ANKARA

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Hairplus Protez Saç Merkezi - ANKARA

Hairplus Protez Saç Merkezi, Ankara şehrinde hizmet veren öncü bir protez saç merkezidir. Müşterilerine kaliteli ve doğal görünümlü protez saçlar sunarak, saç dökülmesi yaşayan bireylerin özgüvenlerini geri kazanmalarına yardımcı olmaktadır.

Tarihçe

Hairplus Protez Saç Merkezi, 2005 yılında Ankara'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, müşteri memnuniyetini ve kaliteli hizmeti ön planda tutarak sektördeki lider konumunu korumaktadır.

Fiyat Politikası

Hairplus Protez Saç Merkezi, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli protez saçlar sunmaktadır. Fiyatlar, müşterinin ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre değişiklik gösterebilmektedir. Detaylı fiyat bilgisi almak için merkezimizi ziyaret edebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Doğal görünümlü protez saçlar
  • Uzman ve deneyimli ekip
  • Bireysel danışmanlık hizmeti
  • Kaliteli malzemeler kullanımı
Hairplus Protez Saç Merkezi'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman ekibimiz, doğal görünümlü protez saçlarımız ve müşteri odaklı hizmet anlayışımız ile saç dökülmesi sorununuzu en etkili şekilde çözebilir ve özgüveninizi geri kazanmanıza yardımcı olabiliriz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Hairplus Protez Saç Merkezi – ANKARA Yorumlar - 1

user129953

Ankara Hairplus Protez Saç Merkezi'nde çok memnun kaldım. Personel çok ilgili ve profesyonel. Protez saç uygulaması sonrası sonuç harika oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Nisan 2024
Okan Demir

Okan Demir

Hairplus ailesini tanıyana kadar birçok tedirginligim oldu ozellikle acaba saç kesimi nasıl olur belli olurmu gibisinden ama inanın hairplus saç merkezine gidip protez saçımı yaptırdıktan sonra keşke daha önce gelseydim dedim kendi.sacim olsa bu kadar güzel durmazdi bunu yapabilmek içinde Selahattin bey gibi saç kesim uzamninizin olması lazım tüm ekip olarak baştan sona hem hizmet hem kalite olarak tek tercih edilecek yer diyorum yaptıracak arkadaşlar kesinlikle tereddutte kalmayın . Teşekkürler hairplus ailesi

2023:10:25 19:21:59
Ahat Eyertas

Ahat Eyertas

9 yıllık müşterisiyim çok memnunum bütün arkadaşlarımı yönlendirdiğim bir firma türkiyede bir eşi daha yok

2023:10:11 09:56:49
mahsun bazencir

mahsun bazencir

Aldığım protez saç mükemmel ötesi etrafımdaki herkes tarafından sevilip hiçbir şekilde belli etmemesi ( parayı alana kadar değil her an SEMRA HANIM , SELAHATTİN BEY ve AYŞE HANIMIN ilgi alaka samimi ve müşteri memnuniyeti odaklı olması , her konuda yardımcı olmaları ve olmaya calısacaklarını bildirmeler çok saygıyı ve aldıgı parayı hak eden bir yer. Protez düşünen herkese gönül rahatlıgı ıle tavsıye ederım Teşekkürler HairPlus ANKARA ailesi

2022:05:28 18:58:53
arsen yürük

arsen yürük

Müthiş bir protez saç uygulaması yapılıyor

2022:10:20 09:36:08
Alper Harman

Alper Harman

Harika Ankara'da tek güvenilir yer.

2021:02:01 08:49:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–18:30
  • Salı 10:00–18:30
  • Çarşamba 10:00–18:30
  • Perşembe 10:00–18:30
  • Cuma 10:00–18:30
  • Cumartesi 10:00–18:30
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı