Concept fit50 fitness club

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Ankara Concept fit50 Fitness Club

Concept fit50, Ankara şehrinde bulunan bir fitness kulübüdür. 2010 yılında kurulan işletme, müşterilerine modern ve yenilikçi fitness hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Concept fit50, spor ve sağlıklı yaşam konusunda uzman antrenörler eşliğinde hizmet vermektedir. Müşterilerine bireysel antrenman programları, grup dersleri ve beslenme danışmanlığı gibi hizmetler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Üyelik seçenekleri ve paketler mevcuttur.
  • Aylık ödeme seçenekleri bulunmaktadır.
  • Öğrenci ve öğretmenlere özel indirimler vardır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve donanımlı fitness ekipmanları
  • Uzman antrenörler eşliğinde bireysel antrenman programları
  • Geniş grup dersi seçenekleri
  • Beslenme danışmanlığı hizmeti
Concept fit50, müşterilerine sağlıklı yaşam konusunda uzman bir ekip tarafından hizmet vermektedir. Modern ekipmanlar ve geniş hizmet seçenekleri ile fark yaratmaktadır. Sağlıklı yaşamınız için Concept fit50'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Concept fit50 fitness club Yorumlar - 1

user129890

Ankara Concept fit50 fitness club Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada hem kardiyo hem de ağırlık antrenmanları yapabilirsiniz. Ekipmanlar oldukça kaliteli ve temiz. Ayrıca burada eğitmenler de oldukça ilgili ve profesyonel. Salonun temizliği de oldukça dikkat çekici. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipmanlara erişimde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir spor salonu.

4 Nisan 2024
Can Çelik

Can Çelik

Ankarada hatırı sayılır sayıda gym gezdikten sonra bulduğum en/tek standart sahibi spor salonu. Kapasitesi üzerinde üye almaması mükemmel bir özelliği. Üye olalı 4 ay oldu bir kere sıra beklemedim, bir kere hijyensiz bir duruma müsaade edildiğini görmedim. Her gym biraz feyz almalı buradaki işleyişten bence :) Cihan hoca, Murat hoca Müjde hoca ayrıca fındık hep çok ilgililer 👊

2023:12:27 07:27:05
gökhan yaşar

gökhan yaşar

Her zaman temiz ve düzenli. Aletler gayet yeterli ve kaliteli. Cihan, Murat ve Müjde hocalar profesyonelce çalışıyorlar. İletişimleri çok iyi. Gelen kişiler açısından da son derece kaliteli bir topluluk var. Orhan Baba çok güzel Türk kahvesi yapar. Oğlumla birlikte gidiyoruz. Teşekkürler her şey için.

2024:01:09 16:33:29
Gülşah İbiş

Gülşah İbiş

Ben Ankara’da nerdeyse tüm spor salonlarını detaylıca araştırdım. Gerek kontenjanlı oluşu ve buna bağlı olarak alet sırası bekleme olayının olmaması, gerek nezih ortamına hayran kaldım. Gelen insan kitlesi bile nezih resmen. Cihan hocam da çok ilgili. Ve tertemiz. Bundan sonra Ankara’da olduğum sürece tek tercihim Concept Fit50 💕

2023:11:01 18:21:18
Nanac Lore

Nanac Lore

Spor salonuna girdiğiniz andan itibaren gülen yüzlerle karşılanıyorsunuz içerisi gayet ferah; çalışan ekip bir o kadar ilgili,sorduğunuz her soruya samimiyetle cevap veriyorlar.Yaptıkları iş takdire şayan. Teşekkürler Concept Fit50 🧡

2023:11:29 07:55:21
Yağmur Ortakci

Yağmur Ortakci

Spor salonlarından soğudum derken conceptfit 50 yi gördüm. Hocaların hepsi ilgililer ve hijyen açısından çok iyi bi salon. Başlayalı 2 hafta oldu yazılan programda kendimde şimdiden değişiklikler oldu. Kadınların tereddütsüz tercih edebileceği bi yer. İç tasarımı muhteşem ilk defa keyifle geldiğim bir salon.

2023:10:10 08:22:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:30–23:00
  • Salı 07:30–23:00
  • Çarşamba 07:30–23:00
  • Perşembe 07:30–23:00
  • Cuma 07:30–23:00
  • Cumartesi 08:00–21:30
  • Pazar 10:00–17:00

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı