Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Ankara Shell Baydar

Shell Baydar, Ankara şehrinde hizmet veren bir akaryakıt istasyonudur. 1995 yılında kurulan işletme, yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Shell Baydar, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Güvenilir ve kaliteli yakıt sağlayarak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Fiyat Politikası

Shell Baydar, rekabetçi fiyatlarla müşterilerine hizmet sunmaktadır. Ayrıca düzenli olarak kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli akaryakıt sağlama
  • Rekabetçi fiyatlar
  • Düzenli kampanyalar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet
Shell Baydar, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi deneyimi sunmaktadır. Rekabetçi fiyatları ve düzenli kampanyaları ile tercih edilen bir akaryakıt istasyonudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altındağ Ankara Shell Baydar Yorumlar - 1

user129875

Ankara Shell Baydar Benzin İstasyonu oldukça temiz ve düzenli bir istasyon. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Yakıt fiyatları da diğer istasyonlara göre oldukça makul. Araç bakımı ve temizliği konusunda da gayet titizler. Kesinlikle tercih edilebilecek bir istasyon.

4 Nisan 2024
Lütfi Tari

Lütfi Tari

Bugün yani 02.09.2023 saat 19:35 civarı akaryakıt almak için (baydarlar) istasyonunuza uğradım daha önce yaşadığım ilgisizlik hat safhada kasadaki arkadaşın yardımını istedim sorumlu arkadaşını uyardı fakat genede bir ilgi olmadı kamera kayıtlarını izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız (gri passat ortadaki pompa 06 gb .?8.?7

2023:09:02 17:52:03
Yunus Bahar

Yunus Bahar

C plaka servis aracimvar 5789 sürekli burdan yakit al yıkama karti verelim denildi hergun dalga gecer gibi bugün git yarın gel diyerek oyaliyorlar dürüst hizmet yok bidaha hiç bir aracimiza almayacağız elimden geldiği kadarda gruplarda paylaşıcam aldırmadan konusunda

2023:11:03 04:33:41
Serkan Tekin

Serkan Tekin

Bu benzinliğin içinde İçeçek gross var oraya uğradım gayet uygun. Ama genelde koli olarak alınabiliyor.

2023:10:31 10:58:53
EMRE KARA

EMRE KARA

Sıfır puanı bile hak etmeyen bir işletme. 24.07.2023 saat 06:00 da Aracıma yakıt almak için durdum. Sıra yok kimse yok çalışan beyfendinin keyfini bekledik. Ne zaman doldurursunuz diye sorduğumuzda hesap alıyorum bekleyin biraz diye yanıt aldığım bir işletme. Bir daha asla gelmeyeceğim bir işletme.

2023:07:25 10:36:14
Yagiz Dedeoglu

Yagiz Dedeoglu

Eğer 1 den aşağı bir puan olsa onu veririm gece o kasaya koydukları suratsız tipe ne sorsak yok diyor oto yıkama hizmeti var ama bozuk para yok. Shell kartı numarası veriyorsun yazamam diyor niye orada duruyorsun o zaman hiç kimseye böyle kötü yorum yapmam ama sabrımı taşırdı kaç gündür aynı muameleyi yapıyor zorla mı koyuyorsunuz siz bu adamları oraya elimden geleni yapacağım her yere şikayet edeceğim

2023:07:31 22:05:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Altındağ Ankara 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı