Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Ankara FNX GYM

FNX GYM, Ankara şehrinde spor ve fitness alanında hizmet veren bir spor salonudur. 2010 yılında kurulan işletme, geniş ve modern ekipmanlarıyla müşterilerine kaliteli bir antrenman deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

FNX GYM, spor tutkunlarına en iyi hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet kalitesini sürekli arttırmıştır.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelikler
  • Yıllık üyelikler
  • Grup dersleri

Müşteri Hedef Kitlesi

FNX GYM, her yaş grubundan ve her fitness seviyesinden müşterilere hizmet vermektedir. Spor yapmaya yeni başlayanlardan profesyonellere kadar geniş bir müşteri kitlesine hitap etmektedir.

İşletmenin Farklılıkları

  • Geniş ve modern ekipmanlar
  • Deneyimli antrenörler
  • Çeşitli grup dersleri
  • Temiz ve hijyenik ortam
FNX GYM'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı, geniş ekipman seçenekleri ve deneyimli antrenörlerle spor yaparken keyif alacaksınız. Siz de sağlıklı bir yaşam için FNX GYM'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya FNX GYM Yorumlar - 1

user129858

Ankara FNX GYM Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada hem fitness hem de grup dersleri için geniş imkanlar bulunuyor. Eğitmenler de oldukça profesyonel ve yardımseverler. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipmanlara erişimde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir spor salonu.

4 Nisan 2024
Dilay Dikmen

Dilay Dikmen

Daha önce fitness salonlarına çok kez yazılıp bırakan biriydim. Salonda genellikle herkesin başlarda hissettiği gibi rahatsız hissediyordum ve kaçıyordum. Fnx’e kayıt yaptırmadan önce çevredeki salonları detaylıca araştırdım yorumları okudum. Burada da bir hafta giderim bırakırım endişesiyle 1 aylık üyelik yaptım. Düşündüklerimin tam aksine sürekli saat kaç olursa olsun gitmek istediğim donanımlı bir salon.Çok fazla çeşitlilik olmasa da bir salonda olması gereken her şey var. Temizlik ve hijyene önem verenler için de tercih edilebilir bir salon.Erkek yoğunluğu kadınlardan fazla olsa da fark yaratmıyor ve asla rahatsız edici bir durum söz konusu değil. Samimi bir ortam var. Bu ay cebimde kalan son parayla gittim üyeliğimi yeniledim. Çok memnunum iyi ki burayı tercih etmişim

2023:11:26 09:34:26
Emre Gültekin

Emre Gültekin

İki senedir devam ettiğim spor salonu. Hem Deniz hoca hem Ahmet hoca ilgili ve bilgili insanlar. Salonun ambiansı,aletleri güzel ve modern. Tavsiye ederim

2024:01:08 14:22:07
yusuf çalışkan

yusuf çalışkan

hijyen 0 ilgi 0 aletler yetersiz salondakiler ter kokuyo üstüne fiyatı macfitten pahalı

2023:11:25 11:57:15
Hasan Kurtuldu

Hasan Kurtuldu

Harika yer spor yapmaya uygun en güzel yerlerden biyer kesinlikle tavsiye ederim.

2024:01:07 10:40:01
sefa bilecan

sefa bilecan

Kolejden ayrılacağım fakat kolejden ayrılacağıma değil de fnx spor salonundan ayrılacağım için gerçekten üzülüyorum teşekkürler 👍

2023:11:12 17:08:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–23:00
  • Salı 08:00–23:00
  • Çarşamba 08:00–23:00
  • Perşembe 08:00–23:00
  • Cuma 08:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar 09:00–21:00

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı