Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Ankara Hit Gym

Ankara Hit Gym, spor salonu olarak hizmet veren bir kuruluştur. 2010 yılında açılan spor salonu, müşterilerine geniş bir yelpazede fitness ve egzersiz imkanları sunmaktadır.

Tarihçe

Ankara Hit Gym, spor tutkunlarına kaliteli hizmet sunmak amacıyla kurulmuştur. Profesyonel eğitmenler eşliğinde, modern ekipmanlarla donatılmış spor salonunda müşterilerine en iyi deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelikler
  • Yıllık üyelikler
  • Grup dersleri

Önemli Özellikler

  • Profesyonel eğitmenler
  • Modern ekipmanlar
  • Geniş fitness ve egzersiz seçenekleri
  • Temiz ve düzenli ortam
Ankara Hit Gym'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel eğitmenlerimiz ve geniş hizmet yelpazemizle müşterilerimize en iyi spor deneyimini sunmayı amaçlıyoruz. Ayrıca modern ekipmanlarımız ve temiz ortamımızla müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Hit Gym Yorumlar - 1

user129783

Ankara Hit Gym Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada hem cardio hem de ağırlık antrenmanları yapabilirsiniz. Ayrıca profesyonel antrenörler eşliğinde egzersizlerinizi yapabilirsiniz. Temizlik ve hijyen konusunda da oldukça titizler. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipmanlara erişimde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir spor salonu.

4 Nisan 2024
Boğaçhan Sözmen

Boğaçhan Sözmen

Barış hıca ve birlikte çalıştığı tüm antrenörler son derecede dikkatli, özenli, bilgili ve sorumluluk sahibi.

2023:10:19 07:29:25
Osman ARSLAN

Osman ARSLAN

Barış hocam ile doğru/etkili antrenman yapabilir, amaclariniza ve hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Barış hocam ve ekibine teşekkür eder başarılar dilerim✌️

2022:05:20 09:49:52
Ayse Atay

Ayse Atay

Barış Hoca süper bir hoca..işini ve ne yaptığını çok iyi bilen ve çok güzel motive eden bir eğitimci.Eski bir sporcuyum ve pekçok spor klubü denedim..Hiç tereddütsüz, Barış Hoca'nın en iyisi olduğunu söyleyebilirim.. Disiplinli, gayretli ve kişiyi gereksiz zorlamalara sokmadan , sporu sevdirerek yaptıran bir hoca.Hit Gym de çok sıcak/samimi ve gerekli tüm donanımlara sahip bir spor salonu.Tüm içtenliğimle herkese tavsiye ediyorum.Ayşe Atay

2020:01:10 18:36:16
Arda Aktar

Arda Aktar

Barış hocayı zaten uzun zamandır tanır, kendi spor disiplinini takdir ederdim. Bu disiplini tüm misafirlere aşılayabilmek ise bambaşka bir uzmanlık bence. Hitgym bunu çok iyi başarıyor.Kısaca burası “ölüyü diriltir”!!Kesinlikle tavsiye ederim:)

2020:01:09 11:20:10
Senem Çakır

Senem Çakır

Barış hoca, yaptığı işe müthiş saygı duyan onun da ötesinde spora tutkuyla bağlı olan ve dünyadaki önemli elit atletler kalitesinde antrenmanlar yapan bir sporcu ve antrenör. Paylaşımları en büyük motivasyon kaynaklarımdan biri. Alanında bilgili ve bildiklerini başta kendisi uygulayan, örnek olan, umut veren hocalarla çalışmak isteyen her spor severe şiddetle tavsiye edilir. Karakteri, nezaketi ve müzik zevki ise bonus ☺️

2020:01:08 19:00:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–22:00
  • Salı 07:00–22:00
  • Çarşamba 07:00–22:00
  • Perşembe 07:00–22:00
  • Cuma 07:00–22:00
  • Cumartesi 07:00–22:00
  • Pazar 07:00–22:00

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı