SPORMAX GYM (Fitness, Personal Training & Coaching System

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Ankara SPORMAX GYM (Fitness, Personal Training & Coaching System)

SPORMAX GYM, Ankara şehrinde fitness, personal training ve coaching hizmetleri sunan bir spor merkezidir. Müşterilerine sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeleri ve formda kalabilmeleri için profesyonel destek sağlar.

Tarihçe

SPORMAX GYM, 2010 yılında fitness sektörüne adım atmış ve o günden bu yana müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Deneyimli antrenörleri ve modern ekipmanları ile müşterilerine en iyi spor deneyimini yaşatmayı hedefler.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelik paketleri
  • Personal training seansları
  • Grup dersleri

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve sertifikalı antrenörler
  • Modern fitness ekipmanları
  • Bireysel antrenman programları
  • Grup dersleri ve etkinlikler
  • Sağlıklı beslenme danışmanlığı
SPORMAX GYM'i tercih etmeniz için en önemli neden, sizin hedeflerinize uygun kişiselleştirilmiş antrenman programları ve profesyonel destek sunmamızdır. Sağlıklı bir yaşam tarzı için bize katılın!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya SPORMAX GYM (Fitness, Personal Training & Coaching System Yorumlar - 1

user129767

Ankara Spormax Gym'de geçen hafta başladım ve şimdiye kadar çok memnun kaldım. Fitness ekipmanları oldukça modern ve temiz, antrenörler de çok profesyonel ve yardımseverler. Grup dersleri de oldukça keyifli ve motive edici. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Nisan 2024
Muhammet

Muhammet

İlk başta evime yakın diye gidiyordum fakat buraya bağlandım resmen her türlü idmanımı atıyorum hocalar çok iyi ellerinden öpüyorum hepsinin emek veriyorlar o kadar haftanın bazı günleri kalabalık olabiliyor ama normal gerçekten nimet gibi bir salon aile gibi bir salon bu zamanda zor bulunur böylesi 💪🏻

2024:01:07 20:06:47
Hasan Erkan

Hasan Erkan

Bu bölgede gidilebilecek en güzel gym yeri diyebilirim aile ortamında hocaları ilgili güzel bir yer herkese tavsiye ederim

2023:07:07 08:07:10
Deniz Kaplaner

Deniz Kaplaner

Tolga hocam başta olmak üzere Gökhan hocam, İbrahim hocam hepsi benimle cidden çok fazla ilgilendiler, ilk gittiğimde çok çekinerek girdim salona ancak şu an gittiğim zaman tamamıyla bir aile ortamı ve kardeşlik olduğunun farkına vardım. Hepsine canı gönülden teşekkür ederim ❤️

2022:11:10 05:41:03
Omer Inanc

Omer Inanc

Hemen hemen her gun antremana giderim.Ortami, arkadaslik cevresi gayet iyidir.Deli dolu bir salondur. Spor ihmale gelmez dusuncesi ile salon sahipleri resmen gelmedigin gunlerin hesabini sorar :)Salon sahipleri, salona gelenler dahil on numara insanlardir.Hanimlar rahatlikla gelebilir, calisabilir.

2022:09:28 08:39:58
Baha KAYA

Baha KAYA

Ailecek güvenle , tertemiz , hijyenik, sürekli ilgili alakalı , temizliği ve öğrenciyle ilgiyi benimsemiş ekibiyle Ankara da gidebileceğiniz harika bir salon 💪🤝

2021:08:24 13:05:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı