FIKRET PETROL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Ankara FIKRET PETROL

Fikret Petrol, Ankara şehrinde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonudur. 1995 yılında kurulan işletme, yıllardır müşterilerine kaliteli akaryakıt ve benzin hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Fikret Petrol, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Yılların verdiği deneyim ve güvenle, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Fikret Petrol, rekabetçi fiyatlarla müşterilerine kaliteli akaryakıt ve benzin sunmaktadır. Ayrıca düzenli olarak kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlı fiyatlar sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli akaryakıt ve benzin
  • Rekabetçi fiyatlar
  • Uygun konum
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
Fikret Petrol'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı, rekabetçi fiyatlar, uygun konumu ve güler yüzlü personeli ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Siz de Fikret Petrol'i tercih ederek kaliteli akaryakıt ve benzin alabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya FIKRET PETROL Yorumlar - 1

user129748

Ankara Fikret Petrol Benzin İstasyonu oldukça temiz ve düzenli bir istasyon. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımseverler. Yakıt fiyatları da diğer istasyonlara göre oldukça makul. Kesinlikle tercih edilebilecek bir benzin istasyonu.

4 Nisan 2024
abbas kaynar

abbas kaynar

araba yıkama bölümünde araç yıkama 2 TL idi.hemen 3 TL yapmışsınız.ayrıca köpük sürekli arızalı.Her hafta sizden sürekli yakıt alan biri olarak ,araç yıkamayı 3 TL yaptığınız için artık sizden yakıtta almayacağım.köroğlun daki petrol ofisinde kaç yıldır 1 TL.sizin ne özelliğiniz var???

2019:01:19 01:55:41
Sevgi Boluk

Sevgi Boluk

Güler yüzlü personel ve kaliteli hizmet . Bugün akaryakıt satışında ve yıkama da bulunun arkadaşların ilgisi ve yardımları için teşekkür ederim .

2021:10:26 18:16:00
H.D. B.

H.D. B.

Her zaman Güler yüzlü bir personel denk geliyor (kasa gorevlileri hariç belki de para ile uğraştıkları içindir) hizmet kaliteli ve hızlı istasyonun lavaboları hep temiz ek olarak yıkama bölümünde kendi aracınızı yikayabiliyorsunuz

2019:11:28 17:46:10
mehmet korkmaz

mehmet korkmaz

Kurtuluş parkı civarı ihtiyaca cevap veren ve saygılı personele sahip

2023:01:27 21:22:04
H.Berat Akgül

H.Berat Akgül

Merkezi bir yerde. Oto yıkama mevcut. Yağ değişimi de yapılıyor. Gaz yakıt satılıyor. Geri kalanı bildiğimiz klasik opet konsepti.

2017:11:03 16:27:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı