Shell Autogas

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 44 Yorum Ekle

Ankara Shell Autogas

Shell Autogas, Ankara şehrinde bulunan bir otogaz istasyonudur. İşletme, araç sahiplerine otogaz hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Shell Autogas, yıllardır sektörde hizmet veren köklü bir firmadır. Ankara'da hizmet vermeye başladığı günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Shell Autogas, rekabetçi fiyatlarla müşterilerine hizmet sunmaktadır. Kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli otogaz hizmeti
  • Uygun fiyatlar
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
  • Geniş müşteri hedef kitlesi
Shell Autogas, Ankara'da tercih edilmesi gereken bir otogaz istasyonudur. Kaliteli hizmet anlayışı, uygun fiyat politikası ve geniş müşteri kitlesi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Yenimahalle Shell Autogas Yorumlar - 1

user129602

Ankara Shell Autogas Benzin İstasyonu oldukça temiz ve düzenli bir istasyon. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Yakıt kalitesi de gayet iyi. Ancak fiyatları biraz yüksek olduğunu düşünüyorum. Genel olarak memnun kaldığım bir istasyon.

4 Nisan 2024
Gokhan Arici

Gokhan Arici

Hizmet güzel lavabolar temiz

2024:01:02 19:28:42
Ali Cantekin

Ali Cantekin

Diğer akaryakıt istasyonlarına göre biraz daha pahalı. Bu yüzden bir yıldız daha veremedim. Ancak, istasyon düzeni ve temizlik konusunda gayet memnun kaldım. HAVA basınç saatinin elektronik sayacı ayarlanmalı, doğru göstermiyor. Teşekkür ederim.

2019:01:23 16:55:12
YUSUF AKDOGAN

YUSUF AKDOGAN

Market calisanlarinin hizmeti 0.guler yüzü gec tim selam almaktan acizler.iceri girince ilk defa insan gormüş gibi niye gelmiş bu..edasıyla bakıyorlar. Ayrica hava nin orada devamlı araç parkediyor.

2021:02:11 15:56:24
Yıldırım Ayyıldız

Yıldırım Ayyıldız

Ivedik osb nin batikent girısinde bulunan akaryakiy istasyonu yakininda rakip olmamasi onu vazgeçilmez yapiyor sanayiden çikan yakitini alip işinine gidiyor içerisinde oto lastik tamircisi arac yikama kofte arabasi tatlicisi dondurmacisi kuru temizlemecisi bile bulunan bir ticaret hane hizmet tatminkar. Tafsiye ederim

2020:01:04 16:10:25
Murat Kan

Murat Kan

Shell işte sözün bittiği kalitenin başladığı tek akaryakıt istasyonu teşekkürler

2022:11:08 20:22:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Yenimahalle 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı