Basement Story – Canlı Çiçek Sepeti, Ankara Çiçek, Özel Gün Çiçekleri, Solmayan Gül

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Ankara Basement Story - Canlı Çiçek Sepeti

Basement Story - Canlı Çiçek Sepeti, Ankara şehrinde hizmet veren bir çiçekçidir. Özel gün çiçekleri, solmayan gül ve diğer çiçek aranjmanlarıyla müşterilerine kaliteli ve özenle hazırlanmış ürünler sunmaktadır.

Tarihçe

Basement Story - Canlı Çiçek Sepeti, yıllardır Ankara'da çiçekçilik sektöründe hizmet vermektedir. Müşterilerine her zaman taze ve özel çiçekler sunarak sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla kaliteli çiçekler
  • Özel günlerde indirim ve kampanyalar
  • Çeşitli ödeme seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Taze ve kaliteli çiçekler
  • Profesyonel ve deneyimli çiçek tasarımcıları
  • Hızlı teslimat ve güvenilir hizmet
Basement Story - Canlı Çiçek Sepeti, müşterilerine her zaman en iyi hizmeti sunmayı ve özel günlerinde unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir. Kaliteli çiçekler ve özenli tasarımlarla sevdiklerinizi mutlu etmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Yenimahalle Basement Story – Canlı Çiçek Sepeti, Ankara Çiçek, Özel Gün Çiçekleri, Solmayan Gül Yorumlar - 1

user129254

Ankara Basement Story'den Canlı Çiçek Sepeti siparişi verdim ve çok memnun kaldım. Çiçekler taze ve güzel bir şekilde geldi. Ankara Çiçek'e olan güvenim bir kez daha pekişti. Özel Gün Çiçekleri için tercih edebileceğiniz bir adres. Solmayan Gül Çiçekçi arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

3 Nisan 2024
Fatih Tutsak

Fatih Tutsak

Gercekten cok mennunuz..guvenli ve alakali ilgili Teşekkürler..ayrica çicekleri gercek ve söylendigi gibi canli ve güzel..güvenli alisveris.. çok tşklerr ÇİÇEK MARKETI....

2021:10:01 05:25:58
X.サリム

X.サリム

Kaliteli ve özenle hazırlanmış çiçekleri bulabileceğiniz tek adres. Eşinize veya arkadaşlarınıza çiçek almak için başka yerlere bakmanıza gerek yok. Birbirinden orijinal alternatiflerin içinden seçim yapması zor oluyor.

2021:05:14 11:19:44
Bensu Kalender

Bensu Kalender

O kadar ilgili ve alakalısınız ki çok teşekkür ederim. Aldığımız çiçeklerden çok memnun kaldık. Çiçekler çok taze ve çok güzeller. Hala aldığımız şekilde duruyorlar. Evimin en güzel aksesuarları :) Çiçekleri özenle hazırladığınız için teşekkür ederim.

2019:12:23 20:36:42
Yaşar KAYA

Yaşar KAYA

Kesinlike %100 müşteri memnuniyeti. İlgi alaka yardımcı olma konusunda çok Profesyonel bir işletme. Çok Memnun kaldım. Şüphesiz alışveriş yapılabilecek bir işletme.

2022:03:09 06:43:38
Aysenur Dane

Aysenur Dane

Anneler günü için aradım. Hemen whatsaptan yardımcı oldular ve sitelerinde olan ürün görselinin aynısını çok kısa bir sürede hazırlayıp teslim ettiler. Cok ilgili ve hızlılar.

2020:05:10 14:19:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 10:00–20:00
  • Pazar 10:00–20:00

Ankara Yenimahalle 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı