Ankara Karmen Çiçekcilik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Ankara Karmen Çiçekcilik

Ankara Karmen Çiçekcilik, Ankara şehrinde çiçek sektöründe hizmet veren köklü bir kuruluştur. 1990 yılında kurulan işletme, çiçek tasarımı, düğün ve etkinlik süslemeleri, çiçek gönderimi gibi alanlarda uzmanlaşmıştır.

Tarihçe

Ankara Karmen Çiçekcilik, kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve özgün tasarımlarıyla müşterilerinin beğenisini kazanmıştır. Yılların verdiği deneyimle sektörde öncü bir konuma gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Her bütçeye uygun çiçek seçenekleri sunulmaktadır.
  • Sezon indirimleri ve kampanyalar düzenlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş çiçek çeşitliliği ve renk skalası
  • Profesyonel ve deneyimli çiçek tasarımcıları
  • Hızlı ve güvenilir teslimat hizmeti
Ankara Karmen Çiçekcilik, özenle seçilmiş çiçeklerle her türlü özel gününüzü unutulmaz kılmak için hizmetinizdedir. Kaliteli ve şık tasarımlarıyla sevdiklerinizi mutlu etmek için tercih edebileceğiniz bir adres.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Ankara Karmen Çiçekcilik Yorumlar - 1

user129211

Ankara Karmen Çiçekcilik Çiçekçi, harika bir hizmet sunuyor. Çiçekler taze ve çok güzel tasarımlarla hazırlanmış. İşlerini titizlikle yapıyorlar ve müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Nisan 2024
Özer Can

Özer Can

Kız isteme çiçeği için kaldıgımız otele en yakın çiçekciydi ilk başta yaparmı edermi diye düşündüm ama gerçekten nazım abiye çok teşekkür ederim kız isteme çiçegimi çok şahane hazırladığı için emeklerine sağlık Karmen çiçeğe ve nazım abiye çok teşekkür ederim 🤗

2024:01:22 12:55:06
Alican Aydın

Alican Aydın

Gece geç saatte çiçek siparisimi en güzel şekilde yapıp ğönderdigi için Karmen çiçek Nazim beye bu güzel çiçek için çok teşekkür ederim gercekten para odaklı olmayıp işini çok zevkli yapan birisi en kısa zamanda tekrar çiçek siparişi için görusmek dileğiyle teşekkürler emeginiz için...

2024:01:10 16:31:49
Ceren Turkarslan

Ceren Turkarslan

arkadaşımın doğum günü için çiçek siparişi verdim kendilerini google aracılığı ile buldum. beyefendi sağolsun tek tek çiçeklerin fotoğrafını paylaşıp seçmeme yardımcı oldu. gerçekten para değil müşteri odaklı bir işletme. çok memnun kaldım çok teşekkürler :)

2023:12:14 15:05:06
Sıla Çalışır

Sıla Çalışır

Anıtkabir mozale çelengi için Karmen Çiçekçiliği tercih ettik. Gerçekten muazzam ve yönetmeliğe uygun boyutlardaydı. Bizi çok güzel temsil etti, emeklerine sağlık teşekkür ediyoruz.

2023:12:04 06:37:17
Hüseyin Gülsu

Hüseyin Gülsu

Gece geç saatlerinde kız arkadaşımınen sevdiği çicegi temin edip hazırladı kendisine gerçekten teşekkür ederim gayette kaliteli ve güler yüzlü paraya bakmayan bir insan nazım beye ve Karmen çiçekçilik tşk ederim bir dahaki çiçek sipariste görüşmek dileğiyle

2024:01:22 10:32:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı