Zeybeg Cenaze Hizmetleri

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Ankara Zeybeg Cenaze Hizmetleri

Ankara Zeybeg Cenaze Hizmetleri, Ankara şehrinde faaliyet gösteren bir cenaze hizmetleri firmasıdır. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde hizmet veren firmamız, profesyonel ve saygılı bir hizmet anlayışıyla müşterilerine destek olmaktadır.

Tarihçe

Ankara Zeybeg Cenaze Hizmetleri, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Cenaze hizmetlerimizde şeffaf ve uygun fiyat politikası benimsiyoruz.
  • Müşterilerimize bütçelerine uygun seçenekler sunarak, onların zor zamanlarında destek olmayı hedefliyoruz.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli personel
  • 24 saat hizmet
  • Geniş araç filosu
  • İhtiyaç duyulan tüm organizasyonları tek bir çatı altında sunma imkanı
Ankara Zeybeg Cenaze Hizmetleri, müşterilerine saygılı, güvenilir ve kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Zor zamanlarınızda yanınızda olmak ve sizlere destek olmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Yenimahalle Zeybeg Cenaze Hizmetleri Yorumlar - 1

user129133

Ankara Zeybeg Cenaze Hizmetleri Cenaze Evi, profesyonel ve duyarlı hizmetleriyle ön plana çıkıyor. Cenaze işlemleri sırasında ailelere gerekli desteği sağlayarak acılarını en az seviyede hissetmelerine yardımcı oluyorlar. Ayrıca tesisleri temiz ve düzenli olması da memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir cenaze evi.

3 Nisan 2024
savaş aydın

savaş aydın

Hizmet yetersiz

2019:05:19 12:14:35
fikret yagbasan

fikret yagbasan

2018:12:23 09:17:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Yenimahalle 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı