Sadık Pres

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

Ankara Sadık Pres

Ankara Sadık Pres, 1995 yılında kurulmuş bir matbaa ve baskı hizmetleri firmasıdır. Firmanın temel hizmetleri arasında kartvizit, broşür, katalog, afiş, davetiye gibi basılı malzemelerin tasarımı ve basımı bulunmaktadır.

Firma, müşterilerine kaliteli ve hızlı hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Sadık Pres, uygun fiyat politikasıyla da dikkat çekmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, her projeye özenle ve titizlikle yaklaşmaktadır.

İşletmenin Özellikleri:

  • Kaliteli baskı hizmetleri
  • Uygun fiyat politikası
  • Hızlı teslimat
  • Profesyonel tasarım ekibi
Ankara Sadık Pres'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı, uygun fiyat politikası ve hızlı teslimatıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir firma olması, Sadık Pres'i diğer matbaa firmalarından ayıran özelliklerindendir. Profesyonel tasarım ekibi sayesinde her projeye özel ve özgün tasarımlar sunan firma, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Altındağ Ankara Sadık Pres Yorumlar - 1

user128860

Ankara Sadık Pres İtfaiye, acil durumlarda hızlı ve etkili bir şekilde müdahale eden bir ekip. Personelinin tecrübeli ve profesyonel olması, ekipmanlarının güncel ve yeterli olması güven verici. Her zaman hızlı bir şekilde olay yerine ulaşıp sorunu çözmeye çalışıyorlar. Ancak bazen iletişim sorunları yaşanabiliyor ve bu durum hizmet kalitesini etkileyebiliyor. Genel olarak başarılı bir ekip olduklarını söyleyebilirim.

3 Nisan 2024
Hasan Kurukahveci

Hasan Kurukahveci

Kaliteli ve ilgili firma fiyat konusunda yardımcı oluyorlar

2023:09:12 08:27:10
Alperen SARI

Alperen SARI

İlgili personel güzel işcilik kaliteli malzeme

2023:09:29 13:39:07
servet demir

servet demir

ilgili anlayışlı bir firma

2023:09:16 09:32:55
BURHAN SERT

BURHAN SERT

Sektörün öncülerinden işlerinde gayet başarılı rüzgarlı çalışanlarından çok memnun kaldım fiyatta yardımcı oldular ve güzel ilgilendiler

2022:02:17 12:26:18
FURKAN YUNUS

FURKAN YUNUS

RÜZGARLI ŞUBESİNDE FİYATLAR ÇOK UYGUN. MALZEMELER KALİTELİ İLGİNİZDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

2022:02:19 10:16:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Altındağ Ankara 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı