Kurtuluş İtfaiye Müdürlüğü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 88 Yorum Ekle

Ankara Kurtuluş İtfaiye Müdürlüğü

Ankara Kurtuluş İtfaiye Müdürlüğü, Ankara şehrinde hizmet veren önemli bir itfaiye birimidir. İtfaiye müdürlüğü, yangın söndürme, kurtarma operasyonları, afet müdahaleleri ve eğitim gibi acil durum hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Ankara Kurtuluş İtfaiye Müdürlüğü, 1980 yılında kurulmuştur. Yıllar içinde teknolojik gelişmelere ayak uydurarak ekipmanlarını ve personelini sürekli olarak güncellemiştir.

Fiyat Politikası

Ankara Kurtuluş İtfaiye Müdürlüğü, acil durum hizmetlerinde kaliteli ve hızlı bir hizmet sunmayı amaçladığı için fiyat politikasını müşteri memnuniyeti odaklı belirlemektedir.

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet verme kapasitesi
  • Teknolojik ekipmanlarla donatılmış itfaiye araçları
  • Uzman ve eğitimli personel
  • Hızlı ve etkili müdahale
Ankara Kurtuluş İtfaiye Müdürlüğü, acil durumlar için güvenilir ve profesyonel bir hizmet sunmaktadır. Eğitimli personeli ve modern ekipmanlarıyla her türlü acil duruma hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ederek güvenliği sağlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Altındağ Ankara Kurtuluş İtfaiye Müdürlüğü Yorumlar - 1

user128660

Ankara Kurtuluş İtfaiye Müdürlüğü, hızlı ve etkili bir şekilde müdahale eden bir ekipten oluşuyor. Personelinin tecrübeli ve profesyonel olduğunu gözlemledim. Ekipmanları da son teknoloji ürünleri kullanıyorlar. Ancak bazı durumlarda iletişim sorunları yaşandığını fark ettim. Genel olarak başarılı bir hizmet sunuyorlar.

3 Nisan 2024
Ceyda Alper Gürbüztürk

Ceyda Alper Gürbüztürk

30 Kasım 2023 tarihinde iş yerinden çıkıp büyükşehir belediyesine bağlı otoparka gittim. Arabama binmek üzereyken acı acı yavru bir kedinin ağlaması duydum. Nerede olduğunu bulmaya çalışırken annesi olduğunu tahmin ettiğim bir kedi yanıma geldi miyavladı. Arabamda olan mamalardan verdim yemedi beni yavru kediye götürdü. Yavru kedi kavak ağacının neredeyse en tepesine çıkmış, sürekli ağlıyordu. 112’yi aradım ve oradaki çalışanlara laf anlatmak işin en zor kısmıydı. Telefonu kapattıktan sonra itfaiye akşam trafiğinde 15 dk. içerisinde geldi. Kediyi indirdiler. İtfaiye çalışanlarına can ve iş ayrımı yapmadıkları ve özverili çalışmaları için müteşekkirim. İyi ki varlar…

2023:12:01 13:13:50
Murat SAVSA

Murat SAVSA

Allah güç kuvvet versin çalışanlarına, bazen görüyorum haberlerde, canlarını koyuyorlar adeta ortaya. Hemen yanıbaşımızda olmaları, güven veriyor insana...

2019:04:22 05:07:56
gamze turan kula

gamze turan kula

İtfaiye haftası(25 Eylül -1 Ekim Haftası) olduğından dolayı oğlumu bugün Kurtuluşta bulunan itfaiye 2. Bölge Amirliğine ziyarete götürdüm .Bizi güleryüzlü bir beyefendi karşıladı ziyarete geldiğimizi söyleyince İtfaiye görevlisi Fatih Özaydın( umarım ismini ve soyismini doğru hatırlamışımdır) güleryüzü , bilgili konuşması ile bize çok yararlı bilgiler verdi ayrıca Berk Yakupğlunda çok ama çok teşekkürler. Yolları açık olsun vakasız güzel günlere ☺️

2022:09:24 08:47:30
Fahreddin Osmanca

Fahreddin Osmanca

Şehrin ortasında kalmis, birkac aracın ve minik bir havuzun oldugu guzel bina

2018:09:13 20:11:28
Fatih Türkeri

Fatih Türkeri

Her gece biryerler mi yanar ya? Allah kolaylık versin.

2018:09:16 13:23:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Altındağ Ankara 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı