Elektronikport

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Ankara Elektronikport

Elektronikport, Ankara şehrinde elektronik ürünlerin satışını yapan bir mağazadır. 2005 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Elektronikport, elektronik sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren bir aile şirketidir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her zaman güvenilir ve kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Elektronikport, rekabetçi fiyatlarla geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.
  • Kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve güvenilir markaların ürünlerini müşterilerine sunmaktadır.
  • Profesyonel ve deneyimli personeli ile müşterilere en iyi hizmeti vermektedir.
  • Garanti ve satış sonrası destek hizmetleri ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Elektronikport, geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatları ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir elektronik mağazasıdır. Müşterilerine her zaman en iyi alışveriş deneyimini sunmayı hedefleyen Elektronikport, elektronik ihtiyaçlarınızı karşılamak için yanınızda.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altındağ Ankara Elektronikport Yorumlar - 1

user128031

Ankara Elektronikport Elektronik Mağaza oldukça geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmeti ile dikkat çekiyor. Personelin ilgili ve yardımsever olması da ayrıca memnuniyet verici. Fiyatlar da diğer mağazalara göre oldukça makul. Tek sorun bazen stok sorunu yaşanabiliyor ancak genel olarak çok başarılı bir mağaza. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Nisan 2024
ÖZGE ÜREME

ÖZGE ÜREME

Ürünün birinde sıkıntı çıktı . N11 den almıştım bu firma hesabından. Firmaya ilettim çok sagolsunlar hemen dönüş yaptılar ve beni mağdur etmediler. İadeyle falan uğraştırma dan aynı ürünü tekrar yolladılar. Çok ilgililer.Çok teşekkür ederim.

2023:09:30 19:24:57
kenan kenan

kenan kenan

3 gün önce 17 adet elektrik hobi malzemesi siparişi verdim.kargom bugün geldi 17 siparişimin 17 side eksiksiz ve kaliteli geldi.paketlemede çok iyiydi patpat poşet fazlasıyla ürünler zarar görmesin diye kullanılmıştı. Çok çok memnun kaldım ürünlerimi hazırlayanın ellerine sağlık. Avometre için bir pil de içine koysaymış mükemmel olurmuş.Harika bir mağaza olduğu izlenimi oluştu bende

2023:04:08 17:52:01
Sarper Kaya

Sarper Kaya

15 adet tekrar yazılabilir RFID 125khz göstergeç tag aldım. Gelen ürünlerin 6 tanesi yazılabilir 9 tanesi yazılabilir değildi.Web sitesi üzerinden değişim talebi oluşturdum geri dönüş olmadı.E-mail gönderdim geri dönüş olmadı.Güncelleme: Bu yorum yayınlandıktan sonra iletişime geçtiler ve çalışmayanların değişimini gerçekleştirdiler.

2023:05:15 06:05:36
Semih Tufan

Semih Tufan

Güvenilir ve hızlı teslimatınız için çok teşekkür ederim. Aldığım malzemelerin kalitesi güzeldi aynı gün kargom geldi müşterileri ile çok iyi ilgileniyorlar ürünler geldi teşekürler

2022:11:24 11:20:42
Elyesa

Elyesa

Dükkanı internetten görüp gitmiştim kapıda parakende satış yapılmadığı yazıyor boştan yere 4. kata kadar çıkmayın

2023:08:09 15:55:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:30
  • Salı 09:00–17:30
  • Çarşamba 09:00–17:30
  • Perşembe 09:00–17:30
  • Cuma 09:00–17:30
  • Cumartesi 09:00–17:30
  • Pazar Kapalı

Altındağ Ankara 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı