Başkent Gözde Eczanesi – Pharmacy / Аптека / صيدلية

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 65 Yorum Ekle

Başkent Gözde Eczanesi Ankara

Başkent Gözde Eczanesi, Ankara şehrinde hizmet veren köklü bir eczane olarak bilinmektedir. 20 yıldan fazla bir süredir sağlık sektöründe faaliyet gösteren eczane, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Başkent Gözde Eczanesi, 2000 yılında açılmış olup, o günden bu yana Ankara'nın sağlık sektöründeki önemli isimlerinden biri haline gelmiştir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla kaliteli ürünler
  • İndirim ve kampanyalarla müşteri memnuniyeti

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uzman eczacılar ve danışmanlar
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Başkent Gözde Eczanesi, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, sağlık alanında ihtiyaç duyulan her türlü ürünü en uygun fiyatlarla sunmaktadır. Uzman kadrosu ve geniş ürün yelpazesi ile tercih edilmesi gereken bir eczane olarak öne çıkmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Başkent Gözde Eczanesi – Pharmacy / Аптека / صيدلية Yorumlar - 1

user127985

Ankara Başkent Gözde Eczanesi oldukça temiz ve düzenli bir eczane. Çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. İhtiyacım olan ilacı hızlı bir şekilde bulup bana yardımcı oldular. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Nisan 2024
Aydın BÜYÜKYAPRAK

Aydın BÜYÜKYAPRAK

Güzel temiz ve ışıl ışıl bir eczane...Sıra beklemeden tecrübeli çalışanlar sayesinde ihtiyacınızı kısa zamanda tespit edilip ihtiyacınız olan ürün teslim ediliyor...

2023:10:16 04:49:07
Serhat Çelebi

Serhat Çelebi

Öncelikle eczacı Gözde Hanıma ve çalışanlara teşekkür ediyorum gayet ilgililer ve çok yardımcı oluyorlar.

2023:08:01 14:50:03
tolgahan kızılırmak

tolgahan kızılırmak

Eczacılık hizmetlerinde, empatiye dayalı iletişim becerilerinin en önemli iki noktası vardır. Bu becerilerin ilki, Eczacı ile hasta arasında uzlaşmayı sağlamaktır. ikincisi hastanın sağlık çıktılarını, refahını, ilaç uyumunu ve yaşam kalitesini geliştirmesine yardımcı olmaktadır. Bu iki maddeyi gerçekten yapan eczaneler hastaların yaşamlarına kolaylık sağlar. İlk basamak sağlık danışmanı olan eczacınız, bu iki maddeye önem veriyorsa bu eczane doğru eczanedir.Başkent Gözde eczanesi hastaya değer veren ve empatiye dayalı iletişimde gerçekten çok başarılı. Yeni bir eczane olmasına rağmen bu fark yaratan bakış açısı ile hastanın ve hasta yakınlarının kendini güvende hissetmesini sağlıyor. Başta eczacı Gözde hanıma ve çalışanlarına yaklaşımları ve ilgileri çok teşekkürler.

2022:09:13 14:44:58
Gamze Gmz

Gamze Gmz

Birçok eczanede bulamadığım ilaçları ve doktorun önerdiği dermokozmetik ürünleri bulduğum eczane. Güleryüzlü eczacısına yardımları için teşekkür ederim.

2022:02:12 18:11:20
erdi yilmaz

erdi yilmaz

Yeni açılmış galiba. Mükemmel iyilik meleği gibi bir eczacı vardı. Çok yardımcı oldu. Bazı eczacılar gibi bir şeyleri iteleme yapmadı. Çok teşekkür ederim

2022:02:04 18:18:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:00
  • Salı 08:30–19:00
  • Çarşamba 08:30–19:00
  • Perşembe 08:30–19:00
  • Cuma 08:30–19:00
  • Cumartesi 09:30–19:00
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı