Gözde Elektronik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

Gözde Elektronik Ankara

Gözde Elektronik, Ankara şehrinde faaliyet gösteren bir elektronik mağazasıdır. 1995 yılında kurulan işletme, elektronik ürünlerin satışı ve teknik servis hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Gözde Elektronik, 1995 yılında elektronik sektörüne adım atmıştır. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ürünler ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Gözde Elektronik, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli elektronik ürünler sunmaktadır. Ayrıca, düzenli olarak kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlı alışveriş imkanları sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve güvenilir markaların ürünlerini satışa sunar.
  • Teknik servis hizmetleri ile müşterilerine destek sağlar.
  • Geniş ürün yelpazesi ile elektronik ihtiyaçlarına çözüm sunar.
Gözde Elektronik'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünler, uygun fiyatlar, güvenilir hizmet anlayışı ve geniş ürün yelpazesi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altındağ Ankara Gözde Elektronik Yorumlar - 1

user127978

Ankara Gözde Elektronik mağazasından aldığım üründen çok memnun kaldım. Çalışanları çok ilgili ve yardımseverdi. Mağaza içi düzeni de oldukça güzeldi. Ürünümü hızlı bir şekilde teslim aldım ve sorunsuz bir şekilde kullanmaya başladım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Nisan 2024
Nejan Polat

Nejan Polat

Ahmet abi çok ilgiliydi işimizi en dolu olduğu zamanda bile yaptı fikir açısından da çok yardımcı oldu gerçekten profesyonelce projemizi halleti gerçekten işini severek yapan birisi projenizin çözüme ulaşacağından emin bir şekilde gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz

2023:12:29 11:09:47
Zeynep ÖZDEMİR

Zeynep ÖZDEMİR

Ahmet abi belki de işinin en profesyoneli olabilir. İşini severek yaptığı yardım ettiği projelerden belli. Tüm işini kenara bırakıp bizim projelerimize kendi projesi gibi yardım etti. Çok teşekkür ederiz. Şiddetle tavsiye ederim.

2023:12:29 11:08:24
Canözüm

Canözüm

Ahmet abi hakikaten 1 saatte bana imkansızı başardı yoktan devre var etti. Hakkı ödenemez. Sadece bir esnaf değil projede ekip arkadaşım gibi, kendi işi gibi benimsedi projemi. Çok sağolsun. Geç keşfettim kendisini maalesef ama siz gözünüz kapalı işinizi emanet edebilirsiniz

2023:12:12 07:43:03
Nihan Arda

Nihan Arda

Ahmet abi kendi projesi gibi ilgilendi benim projemle. Bir ekip arkadaşı gibiydi. Sorduğum her soruya sıkılmadan cevap verdi ,Ahmet abiyle çalışmak çok keyifliydi. Elektronik işi olan herkese Gözde elektroniği öneriyorum.

2023:12:23 09:17:03
rana çevik

rana çevik

Ahmet abiye her şey için çok teşekkürler. Projemi tamamlayabilmem için gün boyu uğraştı. Bulunduğum süre boyunca hiçbir öğrenciyi geri çevirmedi ve hepsine yardımcı olmaya çalıştı. Gözüm kapalı tavsiye ederim.

2023:12:26 01:41:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Altındağ Ankara 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı