Görüntülenme - 56 Yorum Ekle

Ankara Media Markt

Media Markt, Ankara şehrinde elektronik ürünlerin satışını yapan bir perakende mağazasıdır. 1999 yılında Almanya'da kurulan Media Markt, dünya genelinde birçok ülkede şubeler açmıştır. Ankara'daki mağaza ise 2005 yılında hizmete girmiştir.

Tarihçe

Media Markt, elektronik perakendeciliğindeki yenilikçi ve geniş ürün yelpazesiyle tanınmaktadır. Ankara'daki mağaza da bu anlayışıyla müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Media Markt, geniş ürün yelpazesiyle her bütçeye uygun seçenekler sunar.
  • Kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlı alışveriş imkanı sağlar.

Önemli Özellikler

  • En yeni teknolojilere sahip elektronik ürünlerin bulunduğu geniş ürün yelpazesi
  • Profesyonel ve yardımsever müşteri hizmetleri ekibi
  • Kolay ulaşılabilir konumda bulunan mağaza
Ankara Media Markt, geniş ürün yelpazesi, uygun fiyat politikası ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir elektronik mağazasıdır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Media Markt, alışveriş deneyiminizi en iyi şekilde yaşamanızı sağlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Media Markt Yorumlar - 1

user127959

Ankara Media Markt Elektronik Mağaza oldukça geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmeti ile dikkat çekiyor. Mağazada aradığım ürünü kolayca bulabildim ve çalışanlar da oldukça yardımcıydı. Fiyatlar da diğer mağazalara göre oldukça uygun. Tek olumsuz yanı ise bazı ürünlerin stokta olmamasıydı. Genel olarak memnun kaldım.

2 Nisan 2024
Yağız Yücel

Yağız Yücel

İçerisinin dizaynı ve ürün çeşitliliği gayet yeterli.Yeterince büyük, daha önceki alışverişlerimde bir sorun yaşamadım memnuniyet verici.Ancak tek sorun şu, tabiki müşteriyle ilgilenmek iyi birşey ancak bunun da bir seviyesi var sırf prim almak için müşterinin peşini bırakmamak darlayıcı bir durum.Cihazla ilgili bir soru soruyoruz ki zaten ciddi alıcıyız.Ancak çalışan peşimizi bırakmıyor. 😅

2023:12:17 17:35:12
İbrahim CİNKARA

İbrahim CİNKARA

Mağazaya iPhone 15 pro satın almak için geldim ancak satın alma işlemi için 4. Kişiye yonlendirildim ve dördüncü kişi yarım saattir telefonla konuşuyor ve şu an kimse ilgilenmiyor en son rahatsız oldu galiba ortadan kayboldu telefonların sorumlusu arkadaş elinde telefonla mağaza çalışanları o kadar ilgili ki eli boş şekilde çıkıyorum şu an...

2023:12:19 17:51:18
BEREN ERKEN

BEREN ERKEN

Berbat bi media markt. Çalışanları dünyanın en kaba, en vurdum duymaz, en umursamaz insanları... Asla ilgilenme yardımcı olma gibi bi tutumları yok. Zorla ürün aldırmaya ek paket vermeye çalışıyorlar üstüne bir ton yalan söylüyorlar. Ben hayatımda böyle bi iğrençlik görmedim harcadığım zamana gidip laf atmatmama çok yazık gerçekten. Alıcaksanız sakın bu şubesine gidip bir şey almayın. Yoksa dolandırılıp çıkarsınız.

2023:12:02 11:09:15
Hakan Aydın

Hakan Aydın

Dün eşime iPhone 13 almak için gittik mağazaya. Burada çalışan orta boylu beyaz tenli sarışın hafif peltek konuşan personel telefonla birlikte ekran koruyucu, kılıf, şarj adaptörü vs. içinde bulunan paketi de beraber almamızı teklif etti. Kibarca reddettik, ısrarcı davrandı tekrar istemediğimizi söyledik. Sonrasında işlem yapmak için ekran başına gittiğimizde tekrardan "-ek paketi de ekliyorum sepete" dedi yeniden istemediğimizi söyledik. O zaman çalınma, kırılma vs. karşı ek garantiyi ekliyorum dedi. Bu teklifi de istemediğimizi söyledik. Telefon yanında hiçbir ek paket almadığımız için personel telefonu tek başına satamadıklarını söyleyerek satamayacağını belirtti. Böyle bir uygulama varsa eğer ki olduğunu hiç sanmıyorum, bunun müşteriye ürünü daha almayı düşündüğü esnada söylenmesi gerekir. Bütün ek paketleri satmaya çalıştıktan sonra bunu söylemek çokta inandırıcı olmuyor açıkçası. Personel satıştan ek ürün satamayacağını anladığı için prim alamayacağından dolayı yalandan "-ben bir sorayım" diyerek birini arıyormuş gibi yapıp "-sordum şimdi ek ürün alınmadan satış yapamıyoruz" dedi. Bizde almıyoruz o zaman diyerek çıktık mağazadan. Bütün alışveriş süreci istemediğimizi belirterek geçti. Mağazada değil de ara mahalle esnafında gibiydik. Sürekli bir gereksiz ısrarla irade dışında işlem yapmaya zorlandık. Böyle büyük firmaların böyle küçük hesaplar peşinde olan personellerle çalışmasının firmaya büyük zarar verdiğini düşünüyorum. Her zaman ilk tercihim olan Media Markttan böyle durumlara şahit olunmasına izin vermesi sebebiyle bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

2023:09:15 09:07:00
göktuğ arı

göktuğ arı

Kızılay AVM içindeki eglenilecek yerlerden birisi içeri girip telefonlara instamizi yazmıştık vs baya içerisi arkadaşlarla giderseniz sarar

2024:01:16 08:15:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı