Dr. Ufuk Ateş

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 42 Yorum Ekle

Ankara Dr. Ufuk Ateş Kliniği

Dr. Ufuk Ateş Kliniği, Ankara şehrinde uzun yıllardır hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Kliniğimizde genel cerrahi, plastik cerrahi, estetik cerrahi ve meme cerrahisi alanlarında hizmet sunmaktayız.

Tarihçe

Dr. Ufuk Ateş Kliniği, 2000 yılında Dr. Ufuk Ateş tarafından kurulmuştur. Tecrübeli ve uzman kadromuz ile hastalarımıza en iyi hizmeti sunmayı hedeflemekteyiz.

Fiyat Politikası

Kliniğimizde fiyatlar, yapılan işleme ve tedaviye göre değişiklik göstermektedir. Hastalarımıza en uygun fiyatları sunabilmek için detaylı bir fiyat politikası uygulamaktayız.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli cerrahlar
  • Modern ve donanımlı tıbbi ekipmanlar
  • Bireysel ve kişiye özel tedavi planları
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Dr. Ufuk Ateş Kliniği, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışı ile tercih edilen bir sağlık kuruluşudur. Hastalarımızın sağlığı ve memnuniyeti her zaman önceliğimizdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Mamak Dr. Ufuk Ateş Yorumlar - 1

user127550

Ankara Dr. Ufuk Ateş Doktor oldukça ilgili ve alanında uzman bir doktor. Kendisi hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşıma sahip. Tedavi sürecinde hastalarını detaylı bir şekilde bilgilendiriyor ve her zaman yanlarında oluyor. Kendisine güvenebileceğiniz bir doktor.

2 Nisan 2024
Mrvsyn Alla

Mrvsyn Alla

1agustosta karın şişlik ağrı şikayetiyle acile geldiğimiz de tanıdık Ufuk Hocayı.kizima over Malign neoplazmi teşhisi konuldu.hayatimizin en zor en uzun günlerinde,büyüklerimizin "Allah sizi iyi insanlarla karşılaştırsın "duasının karsiligiydi hocamız.bize söylenen onca riske rağmen ameliyatı sorunsuz geçti.iletisimi çok iyiydi bıkmadan usanmadan her sorumuzu cevapladı.Ufuk hocamıza çok teşekkür ederim ayrıca çocuk cerrahi katı personellerine,kızıma gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ederim.cocuk onkoloji servisinde tedavimiz devam ediyor. Allah hocalarımızdan razı olsun. minnettarız

2023:10:16 10:39:30
DİDEM YILMAZ

DİDEM YILMAZ

Ufuk hocam 10 gün önce iki oğlumunda sünnetini yapti bilgisi,deneyimi ve kişiliği ile son derece mükemmel bir doktor.Hiçbir sıkıntı yaşamadık şiddetle herkese tavsiye ediyorum iyiki siz hocam

2023:09:04 20:56:59
Hilal A.

Hilal A.

Ufuk Hoca dün oğlumun sağ ve sol kasık fıtığı ameliyatını ve sünnetini gerçekleştirdi. Çok şükür başarılı geçti. Kendisi alanında uzman ve tevazu sahibi bir doktor. Kesinlikle tavsiye ediyorum 👍 Türk hekimlerine emanetiz..

2022:07:29 06:17:41
Yusuf Koc

Yusuf Koc

İşlerini harika yapan insanlar sizler iyiki varsınız dün polatli devlet hastanesinde yatmakta olan kızımın neyi olduğunu bile 2 günde cozemediler ve apandisit şüphesi var ameliyat edeceklerini söylediler ve açık ameliyat kabul etmedim hemen taburcu isteyip hemen tip fakültesine getirdim 2 saat içinde tetkikleri yapıp kapalı ameliyatı gerçekleştirdiler işini yapanlara selam olsun

2023:07:11 20:45:13
serkan arman

serkan arman

Doktorumuzdan Allah razı olsun Çok yardımcı oldu ilgilisi başarısı ve tecrübe olarak 4 dörtlük doc. Değil prof olması gerekir Emeği geçen doktorumuzdan Allah razı olsun Cook teşekkür ederiz kızm tez zamanda sağlığına kavuştu sayesinde

2022:01:26 08:30:37

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Mamak 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı