Doç. Dr. Ümit Yasemin Sert Dinç

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Ankara Doç. Dr. Ümit Yasemin Sert Dinç

Doç. Dr. Ümit Yasemin Sert Dinç, Ankara şehrinde bulunan bir tıp merkezidir. Uzmanlık alanı çocuk sağlığı ve hastalıkları olan Doç. Dr. Ümit Yasemin Sert Dinç, uzun yıllardır çocukların sağlıklı bir şekilde büyümeleri ve gelişmeleri için hizmet vermektedir.

Tarihçe

Doç. Dr. Ümit Yasemin Sert Dinç, 2005 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana binlerce çocuğa sağlık hizmeti sunmaktadır. Deneyimli ve uzman kadrosu ile güvenilir bir isim haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Doç. Dr. Ümit Yasemin Sert Dinç, her kesime hitap edebilmek için uygun fiyat politikaları benimsemektedir. Sağlık hizmetlerinin herkesin erişebilir olması için çaba göstermektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Çocuk dostu ortam
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Kişiye özel tedavi planları
Neden Doç. Dr. Ümit Yasemin Sert Dinç'i tercih etmelisiniz? Çünkü burada çocuğunuzun sağlığı en ön planda tutulur ve uzman bir ekip tarafından en iyi hizmet sunulur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Doç. Dr. Ümit Yasemin Sert Dinç Yorumlar - 1

user127547

Ankara Doç. Dr. Ümit Yasemin Sert Dinç Doktor, alanında uzman, ilgili ve güler yüzlü bir doktordur. Kendisiyle yaptığım muayene sonrasında sorularıma sabırla cevap vermiş ve tedavi sürecimde beni bilgilendirmiştir. Hastalarına karşı empati duygusuyla yaklaşması da beni oldukça memnun etmiştir. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktordur.

2 Nisan 2024
esra çalhan

esra çalhan

Yasemin hanım alanında uzman, çok ilgili ve kibar .. ‘Rahminizi alabiliriz’ denilen zorlu bir miyom ameliyatının kolaylıkla üstesinden geldi ve beni sağlığıma kavuşturdu.. Kendisine sonsuz şükranlarımızla…

2023:11:17 12:17:55
kubra erdem

kubra erdem

Zorlu ameliyatların doktoru ...elleriniz dert görmesin

2023:11:11 15:35:07
merimerig

merimerig

2023:03:19 12:55:38
Evrim Kılıç

Evrim Kılıç

2023:04:27 18:24:37
cansu sinem Dayanır

cansu sinem Dayanır

2022:11:18 09:13:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı