Doç. Dr. Onur Özgüral

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 49 Yorum Ekle

Ankara Doç. Dr. Onur Özgüral

Doç. Dr. Onur Özgüral, Ankara şehrinde bulunan bir sağlık kuruluşudur. Uzmanlık alanı dahiliye olan Dr. Özgüral, hastalarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Doç. Dr. Onur Özgüral, uzun yıllardır sağlık sektöründe hizmet veren deneyimli bir doktordur. Ankara'da kendi kliniğini açarak hastalarına daha iyi hizmet sunma fırsatı bulmuştur.

Fiyat Politikası

  • Hizmetlerimiz uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Hastalarımızın bütçelerini düşünerek esnek ödeme seçenekleri sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman ve deneyimli bir doktor tarafından hizmet verilmesi.
  • Modern ve donanımlı bir klinik ortamı.
  • Hasta memnuniyetine önem veren bir yaklaşım.
Doç. Dr. Onur Özgüral'ı tercih etmeniz için en önemli neden, sağlık sorunlarınızda size en iyi hizmeti sunmak için sürekli kendini geliştiren ve hastalarının memnuniyetini ön planda tutan bir doktor olmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altındağ Ankara Doç. Dr. Onur Özgüral Yorumlar - 1

user127540

Ankara Doç. Dr. Onur Özgüral Doktor, alanında uzman ve deneyimli bir doktordur. Hastalarına karşı son derece ilgili ve anlayışlı davranmasıyla bilinir. Tedavi sürecinde hastalarını detaylı bir şekilde bilgilendirir ve her zaman yanlarında olur. Kendisine güvenebileceğiniz bir doktordur.

2 Nisan 2024
Betül ÖZKESEMEN

Betül ÖZKESEMEN

10 gün önce Anneme Beyin Tümörü teşhisi konuldu.Ben öğrenir öğrenmez Hekim arayışına başladım.Tesaduf eseri iş yerimde bir arksasimin Beyin ameliyatı olduğunu öğrendim.Kendisi bana hiç arayışa girme kendini yorma Direk Doç. Dr. Onur ÖZGÜRAL dan randevu al dedi.. Onur Bey ile ön muayeneye gittiğimizde kendisi o kadar sakin ve bir o kadar mütevazi bir tavırla karşıladı ki, ameliyattan çok korkan annemi sakinleştirdi.Ve Ameliyatimiz çok başarılı bir şekilde gerçekleşti.Ve Ameliyat sonrası beni Çok güzel bir şekilde bilgilendirdi.Hocamizin Hem başarısı ve hem mütevazi tavrı ile eminim ki bir çok hastaya umut ve şifa olacaktır .Biz çok memnun kalarak hastaneden ayrıldık.Dilerim Yolu her daim açık olur ...

2023:11:14 08:37:00
Musa ESGİL

Musa ESGİL

Kendisine başka bir şehirden kızımızın Gergin Omurilik Sendromu teşhisi için geldik. Uzun uzadıya anlatacak çok şey olsada sadece şunu söylemek istiyorum. Canı yanmış bir anne ve baba için; açıklama yapmakta olabildiğine ilgisiz, tıbbi bir bilgiyi kendi vermek yerine, (her şeyi bildiğine inanan) sekreteri ile ulaştıracak kadar gayriciddi bir doktor. Sadece maddi olarak değil manevi olarakta vaktimizi maalesef çaldı. Kendisine hayatta başarılar diliyorum.

2023:07:18 08:31:59
Cengiz Tunç

Cengiz Tunç

Abimin beyin ameliyatı için Onur hocaya gittik. Van'dan çekilen MR'lara bakınca diğer doktorlar gibi ameliyatın acil olduğunu belirtti, aksi durumda görme yetisini tamamen kaybedebilir diye ifade etti. İbni Sina hastanesinde ameliyatı Süha hoca ile beraber yaptılar. Ameliyatıb zor geçeceğini hatta ölüm riski de olduğunu belirtmişti. Ameliyat sonrası kismi kayıp olan görme yetisinin geri gelmeyebileceğini ama kaybı durdurmalarının ilk hedefleri olduğunu söylemişti. Tümör kitlesinin büyük ve damara sarılı olduğu için hepsinin almalarının çok çok riskli olduğunu belirtmişti. Hoca çok şeffaf bir şekilde ne olduğunu, ne yapacaklarını ve ne sonuç beklediklerini ifade etmişti.Ameliyat çok başarılı geçti, görme yetisi büyük ölçüde geri de geldi. Ameliyat sonrası bilgilendirmesi, diğer doktorları (kbb, endok., göz) ayarlamak için çaba sarfetmesi bizi çok memnun etti. Kendisine çok teşekkür ederiz, Allah razı olsun. Kesinlikle işini çok güzel yapan, hastayı her konuda bilgilendiren, ve ameliyat sonrası da takip eden kıymetli bir doktordur.

2023:04:27 07:58:02
adnan oz

adnan oz

Baş ağrısı iştahsızlık bulantı ve ishal şikayeti ile müracat ettik .Mr ve tomografi çekindik. Yapilan kontrollerde beyin tümörü tespit edildi.Arastirma sonuçlarında Onur hocamızı bulduk.Hastaya yakınına karşı çok ilgilih.Ameliyat karari aldik. Yapilan ameliyat başarılı bir şekilde sonlandı. .Bes günlük hastane sürecinde bize karşı çok iyi davranildi.Cok teşekkürler Onur hocam ve ekibine.

2023:05:11 14:16:14
C T

C T

Bir tanıdığımızın tavsiyesiyle Dr Onur Bey'e ulaştık. Kendisi hastamızla çok güzel ilgilendi. Pozitif yönüyle hastamızı çok rahatlattı. Annemin bel fıtığı ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Alanında uzman ve gayet başarılı. Beyin ve sinir cerrahisinde Kesinlikle herkese tavsiye edeceğim doktorlardan. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.

2022:09:21 18:04:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı